Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lolsnic 2013-09-22, 16:15 6
Jakby Wojewódzki tak często nie gwaizdorzył... powinien zjeść snickersa, czasem powie coś z sensem
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 16:26 2
Tatuaże mają fajnie wyglądać, dorabianie do tego ideologii jest śmieszne.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 16:26 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 16:28
Że jeszcze nikt nie stwierdził, że r🤬abel.....hmm dziwne.
Zgłoś
rksrobert 2013-09-22, 16:37
Wrzuć to na serwer sadola to dużo więcej osób obejrzy. Po co nabijać im hajs od wyświetleń z odtwarzacza youtube?
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 16:42 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
shadyx 2013-09-22, 16:42
@MrZet

Żle myslisz, naoglądałeś się dupeczek z nałożonymi 50 wartstwami w PS świateł, kolorów i innego gówna na ich zajebiste tatuaże. A potem jakaś dupa sobie ubzdura że tatuaże zajebiście wyglądają na tym zdjęciu, buli gruby hajs w studio za podobną dziarkę, wychodzi na ulicę bo przecież ma dziarę jak dupa z plakatu a ludzie się z niej śmieją. Zasada jak mi się wydaję a jak jest na prawdę. Moja była sobie jebła tatuaż na plecach, bo myślała że zajebiscie będzie wyglądać i każdy facet bedzię jej padał do stóp (bo przecież ma sexi dziarę) a tak na serio wyglądało to tragicznie, a co w tym najlepszego tatuaż po kilku miechach zaczął tracić kolor a na poprawki już szkoda było. Także nie, tatuaże nie wyglądają zajebiście dla lansu i warto się jebnąć w czoło przeglądając plakatowe wydziarane laski a potem sobie marzyć że będzie idealnie jak na fotce
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 17:34 9
Kurdę, jak go nie lubię, bo potrafi wyśmiewać miłość do ojczyzny w myśl "bo to takie nieświatowe" to tutaj rzeczywiście pojechał ją prawidłowo. Subtelnie ale nie wprost. A szkoda. Gdyby powiedział wprost, że to bez sensu wstawiać oklepane sentencje, bo nie ma się innego powodu do zrobienia tatuażu to może chociaż do 1% głupich rurkowców, którzy oglądają go z upodobaniem dotarłoby, że nie tędy droga do zwracania na siebie uwagi. Robienie tatuaży w wieku dorastania jak się jest młodym i głupim to jak kupowanie ubrań na całe życie będąc nastolatkiem.
Jak w pierwszym komencie napisał Sutowendlin, klucz jestem w stanie zrozumieć, muzyka. Nią żyje, z niej żyje i w niej się wychowywała. Ale te sentencje? Co robić, jak żyć? Dobrze jej powiedział, wg mnie powinna jeszcze sobie napisać "wdech-wydech" na zewnętrznej stronie dłoni. To też jest życiowe i mówi jak masz postępować. Tatuaż ma być wspomnieniem ważnego wydarzenia, ważnej osoby lub celu w życiu a nie robieniem z siebie kolorowanki (tu pozdrowienia dla Człowieka Brudnopisu aka Paskuda z sadolowej zabawy plebiscytowej).
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 17:35 3
@shadyx

Nie to miałem na myśli.
Tatuaż to ozdoba, która ma się podobać właścicielowi. Gdy ktoś zaczyna mi przedstawiać głęboki, ukryty sens tuszu, który znajduje się w jego skórze to automatycznie przychodzi mi na myśl równie głęboka , posiadająca ukryty sens poezja Paulo Coelho.

A tak w ogóle to 97% ludzi w Polsce ma tatuaże z kategorii chojowe, bardzo chojowe albo najbardziej chojowe.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 18:21
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 18:23
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 18:30 2
"Wartości wypisane w sercu miej nie na koszulkach" - Sokół
Zgłoś
Anders Breivik 2013-09-22, 18:56
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 20:06 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-22, 23:06
Ja miałem zrobić sobie - kure na jajkach. Ale boli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem