👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś chciałem tatuaż....teraz wiem że priorytety się zmieniają i żałowałbym wyboru
Ale kiedyś sobie jebne wielką koze na plecach.

up@
uważaj b się spodobasz i cie zaczną korkować oglądając kozę na twoich plecach.
Coś jak walenie konia przy playbou tylko w innowacyjnej wersji
Sutowendlin napisał/a:
up@
Wyobraźnia Cie poniosła

@Sutowendlin
Co się tak spinasz, przecież to był jej wolny wybór. A dla tych którzy tatuują sobie sentencje na ciele znaczą one dużo, nie gówno jak dla Ciebie.
Co się tak spinasz, przecież to był jej wolny wybór. A dla tych którzy tatuują sobie sentencje na ciele znaczą one dużo, nie gówno jak dla Ciebie.
glupi bachor rozpuszczony, a matka tepa dzida.... takich rodzicow powinno sie kastrowac..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie