👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja tam dzisiaj zainstalowałem RED ALERT 2 i znowu klepie ruskich moją Tanyą
To jest tak zwany "straszak" UE będzie straszyło Rosję na różne sposoby w końcu to nic nie kosztuje, ale działań niech nikt nie oczekuje. Jedynie Polska może się wpakować w coś głupiego bo rządzą ludzie chorzy na debilizm, lub też rozkazy mogą przyjść z góry od Merkel.

Ja bym chciał aby taka wojna wybuchła zobaczyłbym ilu napinaczy internetowych i takich gejmerów dałoby rade 1 dzień przetrwać

UE wyciągnęła już swoją najgroźniejszą broń - wyraziła zaniepokojenie.
Edit: Jak te głupki myślą, że pójdę umierać za Ukrainę, to są w wielkim błędzie. Donaldzik niech synka na front wyśle jako korespondenta (w końcu w Amber Gold bodajże za piarowca robił), a córeczkę do szycia mundurów (znana z niej szafiarka).
Edit: Jak te głupki myślą, że pójdę umierać za Ukrainę, to są w wielkim błędzie. Donaldzik niech synka na front wyśle jako korespondenta (w końcu w Amber Gold bodajże za piarowca robił), a córeczkę do szycia mundurów (znana z niej szafiarka).

up
To ironia. Doskonale wiem, że i tak gówno zrobią. UE jest za bardzo zależna od Rosji. Podobnie jak Rosja od UE. Wojna o jakiś kraik leżący pomiędzy nikomu nie byłaby na rękę. Zbyt duże interesy łączą te dwa twory.
To ironia. Doskonale wiem, że i tak gówno zrobią. UE jest za bardzo zależna od Rosji. Podobnie jak Rosja od UE. Wojna o jakiś kraik leżący pomiędzy nikomu nie byłaby na rękę. Zbyt duże interesy łączą te dwa twory.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie