Francja już chciała składać kapitulację ale na szczęście im powiedzieli, ze to nie ich atakują.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:10
Jestem ciekaw kiedy skończycie powielać dowc🤬y dowcipów i bazowanie na tym samym
Ale ponoć sprzedawcy białych flag tak powielili obroty, że kilku z nich już zamówiło sobie nowe jachty
Popiełuszko88 napisał/a:
Jestem ciekaw kiedy skończycie powielać dowc🤬y dowcipów i bazowanie na tym samym
![]()
Nigdy. Większość z tych "powielaczy" to dzieciaki, którzy naoglądali się za dużo mistrzów i teraz sami chcą błysnąć, żeby zaistnieć i zdobyć wirtualne piwa, bo prawdziwych jeszcze nie mogą sobie kupić. Są za tępi żeby wymyślać coś nowego, świeżego, żeby tchnąć w to trochę inwencji. Kopiowanie najlepszych komentarzy i schematów jest łatwiejsze. Banda debili, która chce zaistnieć w internecie.
Już mi lepiej
Glosniejsze pierdniecie na Ukrainie i zabojady wplaw przez Atlantyk spieprzac beda...
Smieszne, nie smieszne - wazne, ze prawdziwe.
Smieszne, nie smieszne - wazne, ze prawdziwe.
"Francja szykuje białe flagi na wypadek wojny."
"Polska już wysyła swoje czołgi...oba."
"Z zachodu szerokim strumieniem płynie zaopatrzenie wojskowe - kosy i widły."
"Łotwa dąży z pomocą. Oddaje ostatniego ziemniaka na rzecz Ukrainy, a sama popada w rozpacz, cierpienie i halucynacje z niedożywienia."
"Polska już wysyła swoje czołgi...oba."
"Z zachodu szerokim strumieniem płynie zaopatrzenie wojskowe - kosy i widły."
"Łotwa dąży z pomocą. Oddaje ostatniego ziemniaka na rzecz Ukrainy, a sama popada w rozpacz, cierpienie i halucynacje z niedożywienia."
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie