Nie rozumiem po co ingerować w konflikt w Syrii, walczą muzułmanie z muzułmanami, jak dla mnie to sytuacja win-win.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-28, 19:50
konto usunięte
2013-08-28, 19:53
@up
dalej nie widzę różnicy.
Słuszna uwaga szanowny kolego...
Taa.. a 2 miliony chrześcijan żyjących w tym kraju siedzi i się temu przygląda.
konto usunięte
2013-08-28, 20:43
@up
3 pieczenie przy 1 ogniu.
konto usunięte
2013-08-28, 20:47
konto usunięte
2013-08-28, 21:40
interwencja to pomysł ok. Zawsze trafisz w muslima.
Nie ma to jak najpierw doprowadzić do konfliktu finansując rebeliantów. A potem się dziwić czemu krew się przelewa w Syrii.
Teraz kiedy rebelianci przegrywają, USA wjedzie jako 'glorius liberator'. A gazu bojowego najprawdopodobniej użyli rebelianci, żeby doszło do interwencji. Bo po co miał al-Assad używać broni chemicznej skoro wygrywa i od jakiegoś czasu domaga się wizytacji ONZ? Precz od Syrii!
konto usunięte
2013-08-28, 21:53
konto usunięte
2013-08-28, 21:54
Powinni najpierw wspólnymi siłami wyrżnąć chrześcijan, a potem kontynuować naparzankę pomiędzy sobą.
konto usunięte
2013-08-28, 21:57
III wojna światowa brzmi całkiem spoko. Byłby jakiś porządny materiał na harda.
Materiał by był ale ciekawe czy miałby kto go wstawić.
A jak dla mnie to jesteś kretynem który nie za wiele z tej sytuacji w Syrii rozumie.
Przykre że promujesz swoją głupotę i w zamian oczekujesz poklasku (piw)