Nie rozumiem po co ingerować w konflikt w Syrii, walczą muzułmanie z muzułmanami, jak dla mnie to sytuacja win-win.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Wystrzał z jadącego auta
- teraz popularne
Taa.. a 2 miliony chrześcijan żyjących w tym kraju siedzi i się temu przygląda.
Nie ma to jak najpierw doprowadzić do konfliktu finansując rebeliantów. A potem się dziwić czemu krew się przelewa w Syrii.
Teraz kiedy rebelianci przegrywają, USA wjedzie jako 'glorius liberator'. A gazu bojowego najprawdopodobniej użyli rebelianci, żeby doszło do interwencji. Bo po co miał al-Assad używać broni chemicznej skoro wygrywa i od jakiegoś czasu domaga się wizytacji ONZ? Precz od Syrii!
Teraz kiedy rebelianci przegrywają, USA wjedzie jako 'glorius liberator'. A gazu bojowego najprawdopodobniej użyli rebelianci, żeby doszło do interwencji. Bo po co miał al-Assad używać broni chemicznej skoro wygrywa i od jakiegoś czasu domaga się wizytacji ONZ? Precz od Syrii!
Powinni najpierw wspólnymi siłami wyrżnąć chrześcijan, a potem kontynuować naparzankę pomiędzy sobą.
III wojna światowa brzmi całkiem spoko. Byłby jakiś porządny materiał na harda.
A jak dla mnie to jesteś kretynem który nie za wiele z tej sytuacji w Syrii rozumie.
Przykre że promujesz swoją głupotę i w zamian oczekujesz poklasku (piw)
Przykre że promujesz swoją głupotę i w zamian oczekujesz poklasku (piw)
cenius jest ekspertem do spraw stosunków międzynarodowych i zaraz nam wszystkim wytłumaczy dlaczego mamy nie mieć ich w dupie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie