👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@nikki99
Specjalnie dla Ciebie - proszę:
with love from Afghanistan
EDIT: Źródło: m.newsweek.pl/zdjecia/zdjecia,afganistan-w-obiektywie-maksymiliana-rig...
Specjalnie dla Ciebie - proszę:

with love from Afghanistan
EDIT: Źródło: m.newsweek.pl/zdjecia/zdjecia,afganistan-w-obiektywie-maksymiliana-rig...

Pokaz slajdów. Profil psychologiczny twórcy: kretyn z wodogłowiem, który nie słyszał o zakładaniu galerii w necie.
"Gabranth" za zdjęcie z Afgana masz już nie piwo a flache, tylko nie ma opcji w sadolu: 'Postaw flache'
"Gabranth" za zdjęcie z Afgana masz już nie piwo a flache, tylko nie ma opcji w sadolu: 'Postaw flache'
Uwielbiam tematy związane z armią, uwielbiam muzykę elektroniczną, ale za ten podkład muzyczny to mogę postawić co najwyżej wiadro moich żygów.
ja jebe pomocy! te komentarze! ten film! te żarty o tym, ze jak wojsko to na pewno geje! jak można być takim kwasem?! czy w internecie naprawdę zostały już tylko gimbusy?!

Jak ja byłem w wojsku to w wolnym czsię się rejony robiło. Bynajmniej w 16BPD. A i tak go za dużo nie było.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie