Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
T0B1 2013-06-01, 11:19 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 11:20 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Skasik 2013-06-01, 11:23 1
Mam pytanie do eksperta. Dlaczego żołnierze stukają magazynkiem w hełm przed załadowaniem. Takie motywy były nawet w filmie Full Metal Jacket. To jakiś wojkowy przesąd?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 11:30 8
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 11:31
@Skasik
Nie jestem ekspertem ale pewnie chodzi o ułożenie pocisków w magu.
Zgłoś
tranzystor 2013-06-01, 11:33
Jestem wielkim patriotą, ale nie rozumiem po chui wrzuciłeś tutaj te łajzy, które biegają jakby mieli wibratory w dupach?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 11:41 2
Też się tak bawiłem jak byłem mały Tylko dźwięki samemu trzeba było wydawać
Zgłoś
Datfejs 2013-06-01, 11:41
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 11:43 1
Zgłoś
BoriaS 2013-06-01, 11:49 1
Za Wojsko Polskie zawsze piwo !
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 11:51 1
Nie pamiętam z kim jest filmik (może NSR), ale to na pewno nie ludzie jadący do ciepłych krajów. W każdym razie amatorka i sceny gorsze niż na paintballowych imprezach integracyjnych.
Zgłoś
laqum 2013-06-01, 11:53
Piękne widoki. Szkoda, że ASG czy paintball nie jest tak widowiskowe ,a i szkoda, że RPG'i i AT4 nie miały efektu wystrzału
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 11:57
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 12:01 3
Tu naprawdę nikt nie rozumie różnicy między polaczkiem a Polakiem? Naprawdę to wymaga tyle myślenia? :|
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-01, 12:02
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem