Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kutaswielgus 2018-06-12, 11:29
o oo o piwko za materiał
Zgłoś
Wiewór 2018-06-12, 11:31 68
Nie ma to jak żarciki typu minuta śmiechu dla żartownisia, trzydzieści lat czekania na śmierć w sparaliżowanym ciele żartowanego, leżącego na łóżku w we własnych fekaliach i patrzącego w sufit przez 24 h.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Gymnorhinus 2018-06-12, 12:02 15
@Up

Takie są moje ulubione, a najlepsze kiedy żartowany nie wie, że to byłem ja

podpis użytkownika

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
J................o 2018-06-12, 15:20 8
Adonis już ogłuszony, nie będzie się bronić, nic, tylko korzystać
Też mi tak robili w wojsku, zawsze udawałem nieprzytomnego do samego końca.
Zgłoś
Essent 2018-06-12, 18:07 1
Po co wojna jak sami się wykończą
Zgłoś
magicrodek123 2018-06-12, 20:00
Hartować się k🤬aaaa!
Zgłoś
wilkoala 2018-06-12, 20:43
@~Velture
Do samego końca pierwszego gw🤬tu czy jak wszyscy skończyli?
Zgłoś
s................a 2018-06-12, 23:36
Za tego typu żarty powinna być nagroda typu "But w ryj z rozpędu z całej j🤬ej siły" tak co by do końca życia podczas śmiechu wpadały mu zęby.
Zgłoś
T................3 2018-06-13, 10:26
Gymnorhinus napisał/a:

@Up

Takie są moje ulubione, a najlepsze kiedy żartowany nie wie, że to byłem ja

Ty chory socjopato
Zgłoś
H................h 2018-06-13, 19:56
Abraxus napisał/a:

Nie ma to jak żarciki typu minuta śmiechu dla żartownisia, trzydzieści lat czekania na śmierć w sparaliżowanym ciele żartowanego, leżącego na łóżku w we własnych fekaliach i patrzącego w sufit przez 24 h.

Ja bym wtedy odwiedzał kumpla co dzień (bo tak robią przyjaciele) i śmiał się przez 30 lat patrząc jak obejsrany bełkocze coś
Zgłoś
eMCeONe 2018-06-14, 3:34
Abraxus napisał/a:

Nie p🤬l... z pedałami się wychowywałeś, którzy cię piórkami smyrali po k🤬sie? Faceci od tego są, żeby odp🤬lać sobie dziwne akcje, które po latach opowiada się ze śmiechem na ustach. Jak widzę takie wypowiedzi to za 30 lat, pistoleciki będą na kulki pluszowe, a nalot dywanowy będzie taktycznym kryptonimem walki na poduszki. Patrząc na twoją wypowiedź, automatycznie widzę pedałka w rurkach przed oczami, w sweterku babuni z wymyślną fryzurką na czerepie. To jest sadistic a nie strona humorystyczna dla takich dziwolągów, są tu żarty, które wyszły i które nie... Jak razi ciebie coś takiego to nie wchodź na hard. K🤬a bulwersacja, że typ zaj🤬 o ramę łóżka... czego ja dożyłem na tym portalu.
Zgłoś
s................a 2018-06-14, 11:42 1
eMCeONe, Samiec alfa sie k🤬a znalazł, a jestem pewny że jak by tylko ktoś ci krzywde zrobił to zaraz poleciałbyś na psy i do sądu po odszkodowanie. A odnośnie żartów to jesteś widać tak ubogi intelektualnie że bawi cię wyrządzenie komuś krzywdy i jest to jedyny żart jaki potrafisz wymyślić do tego tak kuresko śmieszny że nie wiem.

Skoro taki jesteś twardziel i hetero i uważasz że to śmieszne to może rozsyp na autostradzie kolce do opon k🤬a śmiechu będzie co niemiara i po 30 latach będziesz mógł opowiadać tę historię kolegom z pod celi jak cię będą r🤬ać.
Zgłoś