Szkoła lotnicza. Zaj🤬 niezłego auto-pilota...

podpis użytkownika
Q L I M A X
Młodzież nie pojmuje spania na gałęzi
Pozdro dla wszystkich, którzy służyli w wojsku.
Wiosna '92!

Pozdro dla wszystkich, którzy służyli w wojsku.
Wiosna '92!
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
mrPine napisał/a:
śmieszne jak sk🤬ysyn
robiący takie "śmieszne pranki" ludzie szli z obowiązkowego poboru. W znacznej mierze, bo zdarzały się też normalne jednostki. C🤬j że mógł uszkodzić sobie kręgosłup, ale przynajmniej nigdy już nie będzie p🤬dą w rurkach ...

Siberian_Meat_Grinder napisał/a:
robiący takie "śmieszne pranki" ludzie szli z obowiązkowego poboru. W znacznej mierze, bo zdarzały się też normalne jednostki. C🤬j że mógł uszkodzić sobie kręgosłup, ale przynajmniej nigdy już nie będzie p🤬dą w rurkach ...
Czego się spodziewać jak większość z poboru to poziom zawodówek. Jak usłyszałem że na kompanii jest aż dwóch po maturze, a część ma nawet niepełną podstawówkę, to dotarło do mnie gdzie trafiłem. Ludzie po zawodówkach oczywiście potrafią być normalni, jednak element zawsze obniża poziom otoczenia - widać to dobrze w szkołach.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
widziałem podobny żarcik, kolesiowi śruby z wozu wykręcili, tylko nie przewidzieli, że jak się wóz złoży to mu palce obetnie, najlepsze miny mieli żartownisie jak prokurator przyjechał
O, to chyba załatwili mu dożywotnią przepustkę
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."

podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."