👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za zabijanie szwabów zawsze piwko, szkoda że wirtualne zabijanie

Aby znowu nie zrobili takiej sobie gry jak poprzedni Wolfenstein. Przypominam że Blazkowicz jest polakiem.

Btw. ludzie najpewniej kupia to dla dostepu do bety Dooma, a nie samej gry... Coz, return to the castle wolfenstein to bylo cos...

Znów się szykuje gówno pokroju poprzedniego Wolfensteina. RTCW jest nie do zagięcia, szkoda że schrzanili tak dobrą serię już poprzednią częścią.
Kolejna kultowa gra, która została zarżnięta przez komercję.
Kolejna kultowa gra, która będzie zajebiście wyglądać, ale po pierwszym jej przejściu (o ile nerw nam nie braknie) już do niej nie wrócimy.
Kolejna kultowa gra, która będzie zajebiście wyglądać, ale po pierwszym jej przejściu (o ile nerw nam nie braknie) już do niej nie wrócimy.
A ja bym chętnie zaciorał w jakąś gierkę w której wcielamy się w żołnierza Wehrmachtu. Tego jeszcze nie widziałem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie