📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Masz jakieś bardziej wiarygodne źródła jak Gazeta Wyborcza albo Rzeczpospolita...?
Boże, co ja mówię?!
Boże, co ja mówię?!

Nasze społeczeństwo jest podzielone na tyle grup ile jest partii w sejmie. A takim społeczeństwem można manipulować jak się chce. Pozdro dla wszystkich którzy myślą, że w Polsce polepszy się jak wygra ich ulubiona partia

Pozostaje tylko zapytać jakie poglądy głosił. Równie dobrze mógł przykładem Macierewicza tłumaczyć uczniom, że w tej chwili jesteśmy w stanie otwartej wojny z Rosją. A to już takie różowe nie jest.

Ogolnie o nieudolnosciach, bledach, klamstwach, oszustwach, MOZNA POWIEDZIEĆ ze głosił teorie godne Przewrotowca XD Czyli tlumaczyl mlodziezy by nie dali sie oszukać omamic i kontrolowac.
Zreszta pisze jak byk krytykowal wladze XD

Zreszta pisze jak byk krytykowal wladze XD

a od kiedy my żyjemy w wolnym kraju ? koń by się uśmiał z takiej wolności...

dłuższego eseja nie mogłeś je*nąć - takich maksym to ja nie czytam
gowno ma do gloszenia pogladow. Wybral taki a nie inny zawod i powinien tak, a nie inaczej sie zachowac.
Nauczyciele, lekarze, pielegniarki, policja, straz - to sa zawody, ktore sie wybiera z powolania, a nie tylko dla pieniedzy. To sa zawody, w ktorych jest sie 'w pracy' cala dobe. I jak powinno sie prezentowac swoja osobe, zeby sluzyc kazdemu i umiec sie powstrzymac od pewnych dyskusji na forum publicznym.
imo
Nauczyciele, lekarze, pielegniarki, policja, straz - to sa zawody, ktore sie wybiera z powolania, a nie tylko dla pieniedzy. To sa zawody, w ktorych jest sie 'w pracy' cala dobe. I jak powinno sie prezentowac swoja osobe, zeby sluzyc kazdemu i umiec sie powstrzymac od pewnych dyskusji na forum publicznym.
imo
KOMUNA EUROPEJSKA.
Dopóki nie wyrwiemi się z sideł UE i nie wybijemy 2 pokolenia do tyłu dygnitarzy poPRLowskich to możemy zapomnieć o poprawie warunków w naszym kraju
Dopóki nie wyrwiemi się z sideł UE i nie wybijemy 2 pokolenia do tyłu dygnitarzy poPRLowskich to możemy zapomnieć o poprawie warunków w naszym kraju
jasne, rząd be, cenzura i represja ludzi głoszących swoje poglądy be, to be i tamto też, a jak przyjdzie do wyborów to PO, bo nie ma alternatywy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie