Co za debilna wstawka ktoś napisał coś na ścianie tydzień wcześniej a ty się jarasz że kilku meneli stoi obok .
W ogóle k🤬a nie czaję podniecaniem się menelami.
Tutaj że menel coś powiedział, tutaj że menel idzie krzywo drogą, tam że menel się porzygał...
k🤬a co mnie obchodzą menele. To są starzy zapici ludzie. Cholernie nieinteresujący temat.
Tutaj że menel coś powiedział, tutaj że menel idzie krzywo drogą, tam że menel się porzygał...
k🤬a co mnie obchodzą menele. To są starzy zapici ludzie. Cholernie nieinteresujący temat.
podpis użytkownika
facebook.com/odlewadoprawa/?fref=ts

"dimibwa"- nawet nick jakiś taki afrykański, nie wiem komu polewasz wódkę, ale chyba nikt się tutaj z tobą nie napije. Nie to, żeby moje "piwo" miało jakieś znaczenie, ale oczywiście go nie dam, idź się p🤬l z arabami czy murzynami, ja już wolę napić się wódki z żulem xD
Obrońcy polskości!
Ja tam wolę Araba od żula. Wykształcony Arab da Polsce o wiele więcej niż Polak-żul albo Polak-antyislamista z Internetu.
Ja tam wolę Araba od żula. Wykształcony Arab da Polsce o wiele więcej niż Polak-żul albo Polak-antyislamista z Internetu.
anonymousm napisał/a:
Obrońcy polskości!
Menel pozbiera szkło i puszki muslim przywiezie 15kg ładunków

Śmieszą mnie Ci wszyscy propagandziści pseudo multikulturowości. Jak tylko islam dojdzie do władzy pierwsi stracicie głowy w imię boga bez twarzy

podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻

@up Tak, wykształcony arab [to dopiero oksymoron] od razu przyjedzie do nas i będzie budować z nami Wielką Polskę. Jesteś skończonym idiotą. Większość arabów to właśnie żule, brudasy i k🤬y społeczne, zwalczać takie gówno to obowiązek wykształconych ludzi właśnie. Zwalczać prawem.
@up
Arab może być w Polsce lekarzem, dziennikarzem, tłumaczem, artystą, kucharzem. Ty zawsze będziesz nikim.
Arab może być w Polsce lekarzem, dziennikarzem, tłumaczem, artystą, kucharzem. Ty zawsze będziesz nikim.

@up Szkoda gadać z takim zerem jak ty. Arab równie dobrze może być w Pakistanie, Iranie czy Arabii Saudyjskiej: lekarzem, dziennikarzem czy kucharzem, ty np. w tych krajach nawet nie mógłbyś być k🤬ą [jak u nas] bo by cię ukamienowali.
Postawiłem ci piwo, pij i nie p🤬l więcej.
Postawiłem ci piwo, pij i nie p🤬l więcej.