Jest 3 w nocy. Pijemy sobie ze znajomymi.
Jakieś drechy chcą nam naj🤬 jak tylko wyjdziemy ze sklepu. Zamiast opuszczać bezpieczne miejsce negocjujemy cenę wp🤬lenia tamtym dresom z każdą grupą drechów wchodzących do sklepu.
W końcu, któraś grupa się zgadza.
Za 0,7 mamy własne PAO
Teraz show.
Patrzysz sobie spokojnie jak stojące pod sklepem seby zostają bezlitośnie rozj🤬e.
Tak działa wolny rynek.
Zaj🤬e z internetów
Dobrze, że potem ci przed sklepem nie przebili oferty o 200 gram lub o browara.
r................0
2015-11-09, 12:59
Co to jest PAO? Niestety nie rozumiem grypsery.
a................o
2015-11-09, 13:08
raper900 napisał/a:
Pewnie Penetracja Analno-Oralna.
Chłopaki się zabwili...
Tak się kończy jak życiowe ofermy lezą nocą do monopolowego i plują się do każdego pod sklepem, chętnie bym poczytał wersję gdy kasjerka wyp🤬ala tę grupę zaczepiających klientów protagonistów ze sklepu
K................r
2015-11-09, 14:37
Widzę że tu same rureczki które nawet będąc z kolegami nie potrafią się nikomu postawić...
Pamietam, ze czesto tu jakis shit tego typu wrzucal taki koles z murzynem w avatarze.
A on ma dildo. K🤬a, co sie z tym portalem dzieje ...
M................6
2015-11-09, 14:51
Hahaha niezłe
niedawno byl material jak dwóch homosiów dostało srogi wpiernicz gdzes na rynku. widze znalazł kolega pomysł by wperdola nie zbierac
S................a
2015-11-09, 14:57
raper900 napisał/a:
Polskie Agencje Ochrony
S................y
2015-11-09, 16:06
PAO - Pay And Observe = Zapłać I Obserwuj
Mimo że znam angieelski w stopniu bardzo znacznym, to doprowadza mnie do "białej gorączki" nagminne używanie anglicyzmów bez wyraźnej potrzeby. Nie mieszkam w Polsce o lat, ale mam bardzo silny związek z Krajem i zwracać mi się chce kiedy widzę tak wyrażaną pogardę do tego naprawdę pięknego i ogromnie giętkiego języka.
Dlatego proszę Was grzecznie drogie Sadole: więcej szacunku dla siebie i rodzimej mowy.
Ciekawe ile czasu stali w sklepie czekając na jakąś grupkę dresów do przekupienia...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
n................l
2015-11-09, 19:30
PAO to polski skrót od Prywatne Agencje Ochrony. Nie jest to jakaś nowomowa tylko pewien element w ideologiach libertariańskich.
Oczywiście historyjka wyniesiona ze znanej facebookowej grupy promującej anarchokapitalizm i libertarianizm.
Poczuliście się chociaż trochę jak p🤬dy? Czy bycie biernymi myszkami już przestało wam przeszkadzać?
Nie, nie nap🤬lam się jak Bruce Lee, wystarczy, że człowiek ma trochę jaj. Przez takich jak wy te k🤬y czują się bezkarnie.