Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:45
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Love_is_Love 2022-09-12, 23:38 2
biedny chłop żulowi rękę musiał podawać
Zgłoś
konto usunięte 2022-09-13, 2:58 2
Stoi w sklepie przy kasie prze demną robol w ubraniach roboczych z 8 piwami i drze ryja że polaczki tylko biorą 500 plus
Zgłoś
Seligos 2022-09-13, 3:44 56
Żul mimo mocnego stanu ma w sobie więcej kultury niż niejeden małolat. Nawet trochę mi się go szkoda zrobiło :/
Zgłoś
Zarejestruj 2022-09-13, 5:22 5
Gówno z YT. Wnioskuję o ban dla stulejmana.
Zgłoś
JebacPis100procent 2022-09-13, 5:32 12
Zarejestruj napisał/a:

Gówno z YT. Wnioskuję o ban dla stulejmana.

Cicho sza, nie obrażaj tak innych użytkowników, to nieładnie i niekulturalnie bo dostaniesz bana. Sadistic. pl aspiruje na zastępce TikToka i konkurencję dla Pudelek.pl, takie zachowania nie będą tolerowane. Raduj się i powtarzaj za mną: "Chwała adminowi! Chwała moderatorom!"
Zgłoś
dancio1978 2022-09-13, 6:03 44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gromm 2022-09-13, 6:50 1
Seligos napisał/a:

Żul mimo mocnego stanu ma w sobie więcej kultury niż niejeden małolat. Nawet trochę mi się go szkoda zrobiło :/

I zdecydowanie więcej niż nie jeden stary dziad.
Zgłoś
pAwko7 2022-09-13, 7:09 3
Szacun, a mogli podpalić albo zabić. Pełna kultura
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2022-09-13, 7:32 5
Seligos napisał/a:

Większość wyobraża sobie żula, że się urodził z🤬bem i pierwsze dwa ziko prosi lekarza z porodówki. I nie ma kasy całe życie. W większości może i tak jest ale są przypadki innej drogi. Znam dwa przypadki gdzie przepite zostały spore majatki. Kupa kolegów itd. IQ wyższe niż naszej klasy rządzącej i opozycji razem wzięte. Na tonie ma mocnych,a co śmieszniejsze znaczną część sadoli jest na "dobrej" drodze.

Dawno nie widziałem tak kulturalnego żula.
Zgłoś
zrobiecigastroskopie 2022-09-13, 9:07
Jegomość ma bardzo podobny głos do Janka Ł. bo rodo. Trzymajta się tam w tym hiuston.

podpis użytkownika

Telefon dzwoni ciszą, a ja śpię w windzie, która jedzie w bok. Niech mówią kaktusy, że nie istnieję — znam ich sekret.
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2022-09-13, 9:43 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
marcino_zly 2022-09-13, 12:07
Zbysław napisał/a:

Stoi w sklepie przy kasie prze demną robol w ubraniach roboczych z 8 piwami i drze ryja że polaczki tylko biorą 500 plus

Niektórzy nawet 1000 plus a nawet i 1500 plus.
Interes życia.
Kredyt na plus i się spłaca. Państwo bogate więc funduje.
Zgłoś
konto usunięte 2022-09-13, 12:34
Zgłoś
Nagar1 2022-09-13, 14:47
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:

Większość wyobraża sobie żula, że się urodził z🤬bem i pierwsze dwa ziko prosi lekarza z porodówki. I nie ma kasy całe życie. W większości może i tak jest ale są przypadki innej drogi. Znam dwa przypadki gdzie przepite zostały spore majatki. Kupa kolegów itd. IQ wyższe niż naszej klasy rządzącej i opozycji razem wzięte. Na tonie ma mocnych,a co śmieszniejsze znaczną część sadoli jest na "dobrej" drodze.
Dawno nie widziałem tak kulturalnego żula.

tak bo nie wiadomo co mu sie w zyciu staneło szkoda goscia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem