Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gówno z YT. Wnioskuję o ban dla stulejmana.
Cicho sza, nie obrażaj tak innych użytkowników, to nieładnie i niekulturalnie bo dostaniesz bana. Sadistic. pl aspiruje na zastępce TikToka i konkurencję dla Pudelek.pl, takie zachowania nie będą tolerowane. Raduj się i powtarzaj za mną: "Chwała adminowi! Chwała moderatorom!"
Żul mimo mocnego stanu ma w sobie więcej kultury niż niejeden małolat. Nawet trochę mi się go szkoda zrobiło :/
I zdecydowanie więcej niż nie jeden stary dziad.
Żul mimo mocnego stanu ma w sobie więcej kultury niż niejeden małolat. Nawet trochę mi się go szkoda zrobiło :/
Większość wyobraża sobie żula, że się urodził z🤬bem i pierwsze dwa ziko prosi lekarza z porodówki. I nie ma kasy całe życie. W większości może i tak jest ale są przypadki innej drogi. Znam dwa przypadki gdzie przepite zostały spore majatki. Kupa kolegów itd. IQ wyższe niż naszej klasy rządzącej i opozycji razem wzięte. Na tonie ma mocnych,a co śmieszniejsze znaczną część sadoli jest na "dobrej" drodze.
Dawno nie widziałem tak kulturalnego żula.
podpis użytkownika
Telefon dzwoni ciszą, a ja śpię w windzie, która jedzie w bok. Niech mówią kaktusy, że nie istnieję — znam ich sekret.Stoi w sklepie przy kasie prze demną robol w ubraniach roboczych z 8 piwami i drze ryja że polaczki tylko biorą 500 plus
Niektórzy nawet 1000 plus a nawet i 1500 plus.
Interes życia.
Kredyt na plus i się spłaca. Państwo bogate więc funduje.

Większość wyobraża sobie żula, że się urodził z🤬bem i pierwsze dwa ziko prosi lekarza z porodówki. I nie ma kasy całe życie. W większości może i tak jest ale są przypadki innej drogi. Znam dwa przypadki gdzie przepite zostały spore majatki. Kupa kolegów itd. IQ wyższe niż naszej klasy rządzącej i opozycji razem wzięte. Na tonie ma mocnych,a co śmieszniejsze znaczną część sadoli jest na "dobrej" drodze.
Dawno nie widziałem tak kulturalnego żula.
tak bo nie wiadomo co mu sie w zyciu staneło szkoda goscia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie