👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No bo jest w końcu równouprawnienie. Baba może sponiewierać bardziej niż nadmiar alkoholu

P🤬lnięta p🤬da. Atakuje typa z partyzanta, a gdy typ się pozbierał to odrazu się zjawiło dwóch p🤬deuszy białorycerzyków żeby obronić niewiaste.
Jak go k🤬a sponiewierała
w dzisiejszych czasach kobiety mają większe jaja niż faceci
do czego to k🤬a doszło

"w dzisiejszych czasach kobiety mają większe jaja niż faceci"
No chyba od Twoich
No chyba od Twoich

O c🤬j ale sadystyczny film, to jeszcze Sadistic czy już Kwejk albo inne gówno ?

W moich oczach jest usprawiedliwiona w chwili gdy tamten położył rękę na karku gościa przy kasie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie