Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
Won stąd !
naitsyrk • 2021-01-31, 21:08
Przedstawiciel pedofilskiej organizacji przepędza przedstawiciela diabelskiej organizacji. Won stąd!

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spidzio199 2021-02-02, 15:35
Ja założyłem 50% homoseksualnych zbrodni - czyli nawet więcej niż w interpelacji - przy 30-40% wychodzi jakieś 0,018 - 0,022%

A wśród księży ilu jest gejów? Nie mam pojęcia - no i jak ich liczyć? Jako księży czy gejów? Ale i tak widać ze współczynnik pedofili wśród księży niż gejów nie będących duchownymi jest dwa razy wyższy ( przy założeniu tych 30-40% to nawet prawie 3 razy)
Zgłoś
Obejszłem_system 2021-02-02, 17:42 1
Spidzio199 napisał/a:

Ja założyłem 50% homoseksualnych zbrodni - czyli nawet więcej niż w interpelacji - przy 30-40% wychodzi jakieś 0,018 - 0,022%
A wśród księży ilu jest gejów? Nie mam pojęcia - no i jak ich liczyć? Jako księży czy gejów? Ale i tak widać ze współczynnik pedofili wśród księży niż gejów nie będących duchownymi jest dwa razy wyższy ( przy założeniu tych 30-40% to nawet prawie 3 razy)

Niewątpliwie problem jest. Z tym nie dyskutuje. Dyskutuje z tzw. wybiórczością temtów na tapecie.
Zgłoś
konto usunięte 2021-02-02, 19:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Varatas 2021-02-03, 1:02
Pyzdra42 napisał/a:

A dlaczego kretynie? Bo ich uniwinniaja! Oto tajemnica wiary

Czekamy aż zarzucisz statystykami na te swoje brednie.

Oczywiście - kretynie
Zgłoś
lukasqwert 2021-02-03, 10:17 1
DarioLee napisał/a:

Akurat dobrze zrobił ksiądz ze wygania to lewackie ścierwo które szczeka do nich ale po pieniądze to pod kościół przychodzi .
Wiem ze księża mają sporo za uszami i ich nie będę bronił .
Ale nie każdy ksiądz to pedofil
Nie każda dziewczyna to k***a
I nie każdy Polak to złodziej
Mierzenie wszystkich jedną miarą jest idiotyczne

Typowy polak cebulak jesteś xD

,,dobrze zrobił"

Ten człowiek, którego nazwałeś księdzem, zdanie po polsku nie potrafi powiedzieć tak go żółć i kwas z wnętrza dupy zalewa.
Zgłoś
Obejszłem_system 2021-02-03, 14:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-02-03, 16:26
Zgłoś
Obejszłem_system 2021-02-05, 12:55 1
Niezwyciężony,

Misiu Pysiu. Gdzie Ty się wychowywałeś? W rynsztoku? Ilość obelg z Twoich ust jest doprawdy przerażająca. Jak to się mowi gena nie wydłubiesz. Poradziłbym Ci zastanowić się czy tego rodzaju życie Cię interesuje. Chamem zawsze zdążysz być jak mawiała moja babcia. Jedyną osobą która szczeka w tej rozmowie jesteś Ty. Kiedy Ci do głowy przyszło ,że byciem takim człowiekiem ma w sobie choć cień sensowności. Jak patrzysz w lustro to co sobie myślisz? Ale mu powiedziałem? Czy może jednak pojawia się nuta refleksji typu: Czemu taki jestem i kiedy to się stało. Co ma większość wartość, urodzić się dobrym człowiekiem czy pokonać swoje słabości? Życzę Ci żebyś wyszedł jeszcze na ludzi.
Zgłoś
bartekc80 2021-02-06, 3:26
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem