Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wśród księży ilu jest gejów? Nie mam pojęcia - no i jak ich liczyć? Jako księży czy gejów? Ale i tak widać ze współczynnik pedofili wśród księży niż gejów nie będących duchownymi jest dwa razy wyższy ( przy założeniu tych 30-40% to nawet prawie 3 razy)
Ja założyłem 50% homoseksualnych zbrodni - czyli nawet więcej niż w interpelacji - przy 30-40% wychodzi jakieś 0,018 - 0,022%
A wśród księży ilu jest gejów? Nie mam pojęcia - no i jak ich liczyć? Jako księży czy gejów? Ale i tak widać ze współczynnik pedofili wśród księży niż gejów nie będących duchownymi jest dwa razy wyższy ( przy założeniu tych 30-40% to nawet prawie 3 razy)
Niewątpliwie problem jest. Z tym nie dyskutuje. Dyskutuje z tzw. wybiórczością temtów na tapecie.

A dlaczego kretynie? Bo ich uniwinniaja! Oto tajemnica wiary
Czekamy aż zarzucisz statystykami na te swoje brednie.
Oczywiście - kretynie

Akurat dobrze zrobił ksiądz ze wygania to lewackie ścierwo które szczeka do nich ale po pieniądze to pod kościół przychodzi .
Wiem ze księża mają sporo za uszami i ich nie będę bronił .
Ale nie każdy ksiądz to pedofil
Nie każda dziewczyna to k***a
I nie każdy Polak to złodziej
Mierzenie wszystkich jedną miarą jest idiotyczne
Typowy polak cebulak jesteś xD
,,dobrze zrobił"
Ten człowiek, którego nazwałeś księdzem, zdanie po polsku nie potrafi powiedzieć tak go żółć i kwas z wnętrza dupy zalewa.

Misiu Pysiu. Gdzie Ty się wychowywałeś? W rynsztoku? Ilość obelg z Twoich ust jest doprawdy przerażająca. Jak to się mowi gena nie wydłubiesz. Poradziłbym Ci zastanowić się czy tego rodzaju życie Cię interesuje. Chamem zawsze zdążysz być jak mawiała moja babcia. Jedyną osobą która szczeka w tej rozmowie jesteś Ty. Kiedy Ci do głowy przyszło ,że byciem takim człowiekiem ma w sobie choć cień sensowności. Jak patrzysz w lustro to co sobie myślisz? Ale mu powiedziałem? Czy może jednak pojawia się nuta refleksji typu: Czemu taki jestem i kiedy to się stało. Co ma większość wartość, urodzić się dobrym człowiekiem czy pokonać swoje słabości? Życzę Ci żebyś wyszedł jeszcze na ludzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie