Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prowokator, zapewne syn ,, Babci Kasi ''
Prowokator.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
My ci damy Unie
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
Wolisz Ruski Mir? Ja go jeszcze pamiętam. Jakbyś i ty pamiętał, to szanowałbyś Unię, synku.
A co ta gimba o tym może wiedzieć.
Albo gimbaza, albo jak kogucikbalamucik ruskie trolle i wielbiciele rasijii
Pierwsi nie mają pojęcia co znaczy ten kacapski syf, a drudzy są opłacani i jest to zwyczajny kacapski pomiot
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?

Pierwsi nie mają pojęcia co znaczy ten kacapski syf, a drudzy są opłacani i jest to zwyczajny kacapski pomiot
A ty co możesz wiedzieć o "kacapskim syfie" ?
Jakąż to działalność opozycyjną prowadziłeś?
Od dzieciaka walczyłeś o równość i sprawiedliwość kradnąc jabłka z sadu u plebana i sąsiadów?
Jak już skończyłeś 16 lat, poszedłeś przymusowo do roboty a w niej myślałeś tylko aby się naj🤬, zar🤬ać o 40 lat starszą od ciebie pracownicę po rozwodzie i z trójką dzieci i wyspać na styropianie?
No i oczywiście jak najwięcej nakraść z zakładu?
Dla takich jak ty ten "kacapski syf" to był raj na ziemi.
Jesteś prawdziwym, bezwolnym "człowiekiem radzieckim" jak wielu na tym portalu.
Beka z ofiar ż__owskiej medialnej propagandy. Frajery uśmiechać się i kupować gaz od jankesa w cenie 4 wyższej bo ruskie złe 😂
Buhahaha. Ale beka. Bez was serio byłoby tutaj nudnie i szaro
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?A ty co możesz wiedzieć o "kacapskim syfie" ?
Jakąż to działalność opozycyjną prowadziłeś?
Od dzieciaka walczyłeś o równość i sprawiedliwość kradnąc jabłka z sadu u plebana i sąsiadów?
Jak już skończyłeś 16 lat, poszedłeś przymusowo do roboty a w niej myślałeś tylko aby się naj🤬, zar🤬ać o 40 lat starszą od ciebie pracownicę po rozwodzie i z trójką dzieci i wyspać na styropianie?
No i oczywiście jak najwięcej nakraść z zakładu?
Dla takich jak ty ten "kacapski syf" to był raj na ziemi.
Jesteś prawdziwym, bezwolnym "człowiekiem radzieckim" jak wielu na tym portalu.
Tylko się nie popluj kacapie.
K🤬a jakie to jest piękne. Tylko coś na temat ruskiego gówna się napisze i od razu ruski trolling się ur🤬amia. Zaraz kacapskie, sadolowe k🤬y się ur🤬amiają
Buhahaha. Ale beka. Bez was serio byłoby tutaj nudnie i szaro
Ja tam widzę na tym portalu głównie trolling ukraiński przeplatany z antypolskim
Beka z ofiar ż__owskiej medialnej propagandy. Frajery uśmiechać się i kupować gaz od jankesa w cenie 4 wyższej bo ruskie złe 😂
No jak twoje postrzeganie rossji kończy się na tanim gazie, to gratuluję czerwonych rodziców.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie