Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
Woodstock czas zacząć!
konto usunięte • 2016-07-14, 14:50
ja tam do woodstokowiczów nic nie mam,
niechaj się tam dobrze bawią!

Ale filmik mnie rozbawił
(podobno to jedna z ulubionych zabaw małych małpeczek)

zaj🤬e z demot.
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-15, 6:53 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-15, 10:18 1
@UP Naucz się najpierw poprawnie pisać a potem dopiero nazywaj kogoś "tempakiem" brudku i nie zesraj się czasem.
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-15, 10:26 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-15, 11:03 1
@UP Ty tak na serio? Nazwać niedorozwojem możesz sobie każdego ale prawdy, chłopcze, nie oszukasz. Spójrz na siebie najpierw. Taki ktoś jak ty nie ma nawet prawa tak kogoś nazywać.

ale po co ja się produkuję... Debil ma spaczoną percepcję zalet i intelektu. Dla niego ludzie równi jemu będą tymi inteligentnymi bo on jest po prostu debilem i nie jest nawet w stanie pojąć co świadczy o tej cesze. Najgorsze właśnie w kłótni z debilem jest to że to on ma cię za debila i ogólnie nie ma pojęcia co świadczy o wygranej kłótni. Z głupotą się nie wygra.
Zgłoś
RustyRat 2016-07-15, 12:59 4
Tratarara napisał/a:

Jestem ciekawych czy każdy kto pisze, że woodstock to zbiorowisko brudasów była kiedykolwiek na nim. Oczywiście, jak na każdej dużej imprezie znajdzie się jakiś przygłup, ale jak ktoś nie umie znaleźć towarzystwa to niech w ogóle nie wychodzi z domu.

nie muszę jeść gówna żeby wiedzieć że mi nie będzie smakować, ogólnie mnie jebie jak kto spędza swój czas, ale tego typu imprezy najlepiej jak odbywają się jak najdalej ode mnie wtedy mi to nie przeszkadza, jedni lubią masowe imprezy inni cisze i spokój.
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-15, 17:35 1
@up
prawda to
Zgłoś
Hochsztapler 2016-07-16, 0:18 3
Zgłoś
srylag 2016-07-21, 1:40 2
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-23, 20:48 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem