📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:31

Chciałem zgłosić ,że w temacie jest błąd. Ten "festiwal" nazywa się Brudstock
Mógłby ktoś wrzucić przerobioną fotkę jury z "tańca z gwiazdami"? Tę, na której jest magik, Małysz, mama madzi...
Dzięki wielkie! <3
Dzięki wielkie! <3
Bylem i na Audio i na Brudstocku - wszystkie rzeczy w tym roku wróciły
Na Audioriver zespoły grały z play backu, na Brudstocku grali naprawdę mocno - nie wiem tylko kto i gdzie. Muzyka dobiegała ze wszystkich stron, słońce paliło niemiłosiernie, a helikoptery latały dniem i nocą.

Na Audioriver zespoły grały z play backu, na Brudstocku grali naprawdę mocno - nie wiem tylko kto i gdzie. Muzyka dobiegała ze wszystkich stron, słońce paliło niemiłosiernie, a helikoptery latały dniem i nocą.

Widzę, że ci, których mama nie puściła na Woodstock rekompensują sobie żal wylewaniem jadu na tych, którzy tam byli. Nie bójcie się, może za rok, może za dwa się wam uda.

Ja mam znajomych co tylko po fanty tam jeżdżą, przecież brudasownia to (domyślam się) 75% wstawionych/zezgonionych osób, portfela jak se w dupę nie wsadzisz to bez niego do domu wracasz. Mówią, że średnio to tak z 600-1000zł przywożą.

tylko ze na Woodstocku to kradną miejscowi menele i "młodzież" również złodzieje się z całej polski gromadzą na zbiory ....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie