Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
m................0 2013-12-16, 0:08 1
Jak do Ciebie Mikołaj jeszcze nie doszedł (mamy 16 grudnia) to już c🤬j, najwyżej dostaniesz rózgę lub rózgą... w dupę od starego.
Zgłoś
solter909 2013-12-16, 0:10 1
fajne wspomnienia z dziecinstwa stary
Zgłoś
n................2 2013-12-16, 0:18
No niestety kolego, ale rodzice Ciebie oszukali co do "worka" świętego Mikołaja.

Pewnie jak ojciec przebierał się za Mikołaja, to mówił do ciebie " wymacaj co dla ciebie mam".
Zgłoś
Tomaszu 2013-12-16, 0:20
Mnie tekst nawet rozbawił tylko na c🤬j te emotki na koniec. Nie wiem, +5 do samopoczucia czy ki c🤬j.
Zgłoś
Ponczy 2013-12-16, 13:43
Dlaczego wór świętego Mikołaja jest taki duży

- bo spuszcza się raz w raz w roku

człowiek beton,chodzi o to że spuszcza się do komina,ale kawał ogólnie jest bez sensu bo tej jednej nocy spuszcza się jakieś miliard razy
Zgłoś
M................4 2013-12-16, 19:05
@nygas232
Aleś Ty zabawny, no ja cie p🤬le!
Zgłoś
merh 2013-12-16, 20:02
co ma mikołaj do świąt bożego narodzenia?! za dużo ameryki,za dużo reklam,za mało własnej tradycji...
Zgłoś
D................d 2013-12-16, 20:11
hehehe - śmiechłem
Zgłoś
p................s 2013-12-16, 22:31 1
K🤬a jak można być takim idiotą. Ten kawał jest śmieszny tylko po angielsku. Brawo, pięknie przetłumaczyłeś.

Why Santa has a big sac? He COMES only once a year. Faggot.
Zgłoś
Wolfi 2013-12-17, 9:54
Nadchodzi Mikołaj

Zgłoś