Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-07-06, 12:50
Wyścigi i tak są lepsze! Bo co to za ściganie jak liczy się stoper i kartka, a nie walka koło w koło/drzwi w drzwi/zderzak w zderzak, opóźnianie hamowania itp...
Zgłoś
DR_DRE 2012-07-06, 13:14 10
@up zrozumiał byś jak byś trochę pojeździł po szutrówkach i innych tego typu drogach, cały czas na granicy poślizgu, a na zakręcie prawie zawsze poślizg, jeden błąd drzewo/rów/słup/etc. Każdy ma swój gust swoje pasje, jak dla mnie super filmik, a WRC jest też świetną sprawą
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-06, 16:36 5
Czasy gdy jeździli Burns (RIP), McRae (RIP), Makinen, Gronholm, Sainz, czy później Loeb - to było niesamowite, piękne, emocjonujące. Nawet w telewizji oglądało się to z dreszczykiem emocji.
Piwko.
Zgłoś
korzonek 2012-07-07, 10:41 4
O Solbergu zapomniałeś ;]
a tak serio. WRC dla mnie osobiście jest bardziej emocjonujące niż F1 etc. Może i ścigają się z czasem, ale robią to w pięknych miejscach i na różnych nawierzchniach. 0 monotonii.

a tak na marginesie, to czy ktoś wie czy na TV4 puszczają jeszcze takie obszerne relacje z rajdów jak kiedyś? Bo nigdy trafić nie mogę ani na reklamę, ani na relację.

podpis użytkownika

Wszystkie herezje na temat prądu będą tępione!
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-07, 11:24 2

tak kiedyś wyglądały relacje z rajdów w Polsce, a wiecie jak jest teraz?

za 5 sekundową migawkę w SPORCIE po wiadomościach, trzeba płacić (sic!) niebotyczne pieniądze
jeśli nie płacimy to nas nie pokazują i prezenter mówi tak:
na 1szym miejscu Kajetanowicz - 5 sekundowa migawka
na 2gim Rzeźnik - 2-3 sekundowa migawka, bo załoga nie ma hajsu na więcej

aaa na PIĄTYM - ktośtam ktośtam, który również zapłacił

Jeśli nikt nie zapłaci to po prostu nawet nie wspominają o tym, że w ogóle był jakiś rajd

ps. zwróćcie uwagę ile ludzi jest na trybunach i nie tylko, myślę że na całym rajdzie jest ich więcej niż na jakimkolwiek meczu w ekstraklasie
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-07, 12:29
a gdzie power, a gdzie kick?
kategoria B, to było to
Zgłoś
juki 2012-07-07, 12:55 2
I tak najbardziej brakuje mi Grupy B :<
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-07, 13:34
iceman_ napisał/a:

popieprzyło mi sie z uszami ale słyszę tam Borowczyka?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-07, 22:34
Rzeczywiście mocno sadystyczny ten film jest...
Zgłoś