Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 13:38
World War Imigranci
marcosmark • 2015-09-08, 23:57
Do Administratorów i Moderatorów: zanim znów usuniecie ten temat kliknijcie z łaski swojej w Play na filmiku. On wcale nie został usunięty. Nie mam wpływu na to, że tak się wyświetla.

Tak to może wyglądać już niedługo ...

Zdecydowanie jestem za rozwiązaniem tego poprzez
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taumantis 2015-09-09, 10:08 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-09, 10:33
Nie wiem o co ta cała gównoburza w mediach i internetach. Ci uchodźcy mają Polskę w dupie i nie będą tu mieszkać. Z Polski uciekają Polacy, więc nikt o zdrowych zmysłach tutaj nie przyjedzie mieszkać, bo w Niemczech dostaną za to samo 4 razy więcej kasy + meczety.
Zgłoś
roma21 2015-09-09, 10:44
To już wiem gdzie będą kręcić drugą część
Zgłoś
Stradivarius 2015-09-09, 11:54
Jaki jest oryginalny tytuł filmu, którego dotyczy powyższy trailer? Wydaje się całkiem ciekawy, a niestety nie oglądałem go.
Zgłoś
Siemek007 2015-09-09, 12:02 1
Stradivarius napisał/a:

Jaki jest oryginalny tytuł filmu, którego dotyczy powyższy trailer? Wydaje się całkiem ciekawy, a niestety nie oglądałem go.

World War Z
Zgłoś
rafdro 2015-09-09, 12:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sopi112 2015-09-09, 13:45
Jeszcze rok temu spierałem się ze swoim profesorem od Nauki o Państwie i Prawie, że islamizacja Europy jest poważnym problemem i o tym też pisałem wtedy referat. Grubo trwał przy tym, że więcej ludzi umiera w wypadkach samochodowych, a islamizacja Europy jest nierealna. Już chcę zobaczyć jego wyraz twarzy za miesiąc, czy dalej będzie spierał się i trwał przy swoim .
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-09, 13:47
Przeróbka lepsza od samego filmu, który był beznadziejny.
Zgłoś
Docent 2015-09-09, 14:54
Hmmm... Super przeróbka. Weź trailer, skopiuj go w całości i w środek dodaj z 5s czegoś u brudasach. Oceniam na 6.
Zgłoś
Blabus 2015-09-09, 16:29
W scenie jak zombie/imigranci wspinają się na mur brakuje napisu "WĘGRY" ale i tak piwko
Zgłoś
Szmelc 2015-09-09, 17:23
28 Days Later in europe

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem