Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:36
World War Imigranci
marcosmark • 2015-09-08, 23:57
Do Administratorów i Moderatorów: zanim znów usuniecie ten temat kliknijcie z łaski swojej w Play na filmiku. On wcale nie został usunięty. Nie mam wpływu na to, że tak się wyświetla.

Tak to może wyglądać już niedługo ...

Zdecydowanie jestem za rozwiązaniem tego poprzez
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-09-09, 0:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Beny 2015-09-09, 0:56 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-09, 1:27
słabe w uj
Zgłoś
Dziku11 2015-09-09, 2:34 2
Ciekawe czy takie powstawały jak Polacy tudzież inna nacja bloku wschodniego (z wyjątkiem NRD), zalewała masowo kraje rozwinięte.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-09, 3:48 127
Zgłoś
Mesjaszowaty 2015-09-09, 7:50 5
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-09, 8:23 2
Zajebiście odwzorowali węgierski mur
Zgłoś
Bankracy 2015-09-09, 8:47
Ja obstawiam że wywalali ten filmik właśnie po kliknięciu w play...
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-09, 9:02 3
Świetny film, rozumiem, że premiera u Nas w 2016? Natomiast na poważnie ja się boję zalewu Islamu, to fałszywa religia, w której dopuszcza się kłamstwo w obronie religii. Boję się stopniowej acz postępującej kolonizacji burek, której początek możemy przeoczyć. Jeśli Niemcom jest potrzebna tania siła robocza, to niech na własną rękę sobie ją organizują, a nie wzuwają do źle pojętej Solidarności. Jak będę zarabiał tyle co Niemiec to zastanowię się, czy mam ochotę się solidaryzować, a na razie to niech Nasze Państwo zajmie się Naszymi problemami, a nie irackimi, czy syryjskimi.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-09, 9:08 4
Zgłoś
kaziolord 2015-09-09, 9:11
Byłem muzułmaninem zanim to było modne.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-09, 9:21 2
Allahu snackbar mi brakowało .
Zgłoś
elvis02 2015-09-09, 9:59 2
Mnie wzruszyło. Gdzie można dostać taki fajny helikopter z działkiem? Tak na wszelki wypadek.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-09, 10:04 11
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem