👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten z najdłuższymi włosami z drugiego filmiku wygląda jakby miał czapkę z kloca.
Przy trzecim filmiku aż mnie talia ścisnęła. Ciekawe gdzie jej się tam kichy mieszczą.

wiem ze to troche bezsensowne ale podoba mi sie muzyka z drugiego filmiku, wie ktos moze kogo to jest i jaki tytul ma?

2:50 - Jak ona się podciera ?!?!?!?!?!? :O
Ten z 3 filmiku pierwszy ( owłosiony)
To jest choroba zwana syndromem wilkołaka , kiedyś na discovery było.
Ten z 3 filmiku pierwszy ( owłosiony)
To jest choroba zwana syndromem wilkołaka , kiedyś na discovery było.
Pozytywnie tych nutek się słucha
Ten Chińczyk ze wzrostem 73 centymetrów jest moim rocznikiem
Bekowo byłoby w Polsce z nim na browara na miasto wyskoczyć

Ten Chińczyk ze wzrostem 73 centymetrów jest moim rocznikiem

ze ta z najwezsza talia dozyla takiego wieku... twarda sztuka, z taka modyfikacja.
temu najwyzszemu nie dalabym rady zrobic loda stojac na palcach.
pooowiedzcie, co to za utwor w pierwszym filmiku?
temu najwyzszemu nie dalabym rady zrobic loda stojac na palcach.

pooowiedzcie, co to za utwor w pierwszym filmiku?

Na koniec pierwszego filmiku jest koleś z Anglii wytatuowany w geparda, w Polsce też jest taki facet

na co wy narzekacie? mi się bardzo podobało. chłop z tymi mułami był niesamowity

Na youtube jest więcej części - 11 z tego co wiem, wszystkie warte obejrzenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie