Przed chwilą na fanpage WOŚP na fb znalazłem taki post.
Odnosi się do filmu /watch?v=Gmo9PDXwXzE (ten o kumbayi).
Cytat:
Obejrzyjcie ten film. Warto, bo traktuje on o Was, woodstockowa i orkiestrowa młodzieży. Start w mniej więcej 8 minucie.
To film o Was, bezmyślnych i omotanych, wytaplanych w błocie świniach, które za kilka lat rozmontują Polskę od środka, niszcząc jej tożsamość. Tak jak to się stało za Oceanem, w Ameryce, gdzie autor filmu, Max Kolonko, wielki przyjaciel młodzieży, szczęśliwie mieszka i najlepiej ze wszystkich wie i mówi, jak to w Polsce jest.
Ludzkości orkiestrowa, bezwiednie staliście się w rękach establishmentu nową formą ZOMO, tłumiąc rewolucję, która właśnie przez Was nie może się w Polsce ziścić. To przez Was kochający Polskę, niezadowoleni młodzi patrioci, z wywrotowymi hasłami na ustach, nie mają szansy na naprawienie Polski! Ci młodzi ludzie, idealiści, którzy wywrotowymi, patriotycznymi hasłami przerywają wykłady zacnych profesorów, przez Was nie mogą zrealizować marzeń o Polsce dla Polaków, w której nasze polskie stocznie i nasze polskie kopalnie produkują polski węgiel, wysyłany w świat przez polskie statki, w której nasze polskie media będą mówiły tylko po polsku o tym, że muzułmanie to ekstremiści, a murzyni to agresywni bandyci.
Jesteście ślepi, głupi, bezmyślni i antypolscy. Powinniście się wstydzić i palić w piekle!
Co o tym sądzicie sadole?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Palimy się w piekle, naszym małym polskim piekle...
A każdy każdemu widłami w dupę bodzie.
konto usunięte
2013-08-28, 0:28
Czy dobrze zrozumiałem? Mówią że Mariusz ma rację?
Cytat:
, którzy wywrotowymi, patriotycznymi hasłami przerywają wykłady zacnych profesorów,
konto usunięte
2013-08-28, 1:33
Boze maxowi nie o to chodzilo! chodzilo mu o to ze panstwo daje wam woodstock po to zebyscie zapomnieli o problemach panstwa i rzadu jakie robi! wytaplacie sie w blocie czyli poimprezujecie i bedzie cacy.
tak mysle...
konto usunięte
2013-08-28, 2:05
coż on za pierdylnienty wymyśla na temat woodstocku. byłem 6 razy, kradną, brudno, gorąco, chleją i ćpają
ale da się umyć
Ja dwa lata temu razem z obozem z Chełma wykopaliśmy dół na niemca bo jakiś niemiec polskie szlaufy wychędożył i nam towar do r🤬ania spsuł
Cytat:
Co o tym sądzicie sadole?
konto usunięte
2013-08-28, 7:57
markedone, a Ty pewnie jeździsz na przystanek Jezus
tip.top napisał/a:
markedone, a Ty pewnie jeździsz na przystanek Jezus
no tak bo każdy kto nie przepada za brudstokiem to musi być katol
Maść na ból dupy to chyba za mało dla Ciebie, więc proszę:
Pewnie MMK stracił w p🤬du "fanów". Odkąd zrobił się na niego hype, to pamiętam jak przed Woodstockiem próbowano namówić organizatorów, aby go sprowadzili do ASP.
Większość osób chyba nie zrozumiałam posta WOŚP. On piętnuje Woodstockowiczów, którzy blokują przez swoje tzw. "upalenie" zmiany ustrojowe w Polsce. Ci młodzi ludzie za kilka lat pójdą do wyborów i to oni będą decydować komu należy się wolność a komu nie. A wiadomo wolność należeć się będzie postkomunistom i Nowa Prawica, Ruch Narodowy i "normalna" część ONR (ludzie którzy mają takie same a nawet bardziej niż takie same poglądy jak ponad 75% narodu) będzie piętnowana przez Woodstokowiczów.
ZROZUMCIE