Zapomniał zaciągnąć ręczny 💁♂️
[ Dodano: 2025-07-11, 22:48 ]
Zapomniał zaciągnąć ręczny
[ Dodano: 2025-07-11, 22:48 ]
Zapomniał zaciągnąć ręczny
Selekcjoner napisał/a:
Dobrze że nie stanął między wózkiem a ciężarówką
Pewnie by stanął tylko mial za malo czasu do namysłu
Myxxer napisał/a:
I z takimi lebiegami nic nie będzie zrobione. Porządny pracownik ochroniłby mienie firmy własnym ciałem. I w nagrodę byłby nadziany!Pewnie by stanął tylko mial za malo czasu do namysłu
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Baronessa napisał/a:
Typowe magazynierskie cymbalisko...
Wojsko juesej przeprowadziło badania, z których wynika, że branie do woja ludzi z IQ poniżej 83 bardziej pomaga wrogowi xD
W woju z IQ poniżej 83 do niczego przydatnego się nie nadadzą.
Problem jest taki, że ludzi z IQ 83 jest ok 10% i trzeba coś z nimi w społeczeństwie zrobić.
Więc idą na magazynierów albo kierowców zawodowych i potem mamy na filmikach udokumentowane co się odp🤬la xD
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
No to mój widlak w pracy jest zj🤬y bo nie ruszy jeżeli nikt nie siedzi na fotelu. Ewentualnie może się stoczyć jak nie zaciągniesz hamulca ale wtedy piszczy jak poj🤬y
Qdłaty napisał/a:
Jezdzem na widlaku 15 lat i uwieszcie że wypadek jest nie unikniony
Wieszymy

Kolega pewnie z tych fachowców, IQ powyżej 120 ?
Ręczny z tego co widzę zaciągnął, ale najprawdopodobniej był już jakiś wyrobiony a typek zostawił sprzęt na biegu, dlatego wózio sam ruszył.
Próbowanie zatrzymywania czegoś takiego własnym ciałem to idiotyzm. Debil ma szczęście, że do dzisiaj żyje ;D
Próbowanie zatrzymywania czegoś takiego własnym ciałem to idiotyzm. Debil ma szczęście, że do dzisiaj żyje ;D
Qdłaty napisał/a:

Qdłaty napisał/a:
jeżdzisz 15 lat bo musisz szkody spłacać
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...