Ów woźny ma nagminny problem ze szminką, którą dziewczyny pozostawiają na lustrach. Znajduje jednak na to sposób.
Film po angielsku, ale nawet bez słów można odczytać sens.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
IOI
2017-01-30, 12:09
oszczedze wam strate 2 minut. koles moczy gabke w klopie i myje nia lustro. kto by sie spodziewal?
konto usunięte
2017-01-30, 12:13
No i dobrze.
Fake.. Pan woźny nie powinien nawet myśleć o damskiej toalecie, a co dopiero do niech wchodzić w ujęciu amerykańskiej poprawności politycznej.
myslalem ze da tym k🤬om nauczke k🤬sem
Szczoty do ręki i jazda każdą powierzchnię płaską regularnie każda klasa, przynajmniej czegoś pożytecznego się nauczą oraz szacunku do roboty.
Przecież to wyreżyserowane.
Kij ma dwa końce.
Ma ktoś link całości?
ahahaha to jest nasz człowiek łap piwo woźny z sadola
podpis użytkownika
poker better than life
konto usunięte
2017-01-30, 15:46
po przeczytaniu tytułu byłem pewny że będzie strzelał k🤬sem po tych plamach na lustrze
Czy tylko ja spodziewałem się tego, że pokaże zdjęcie jak się spuszcza każdego popołudnia na te lustra?
Cytat:
oszczedze wam strate 2 minut. koles moczy gabke w klopie i myje nia lustro. kto by sie spodziewal?
Nie każdy bohater nosi pelerynę !
łap piwko za ten komentarz !