Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
Wp🤬l
konto usunięte • 2013-12-07, 2:01
Historia z ostatniej chwili. Dziele się bo się wkur***lem mocno. I chciałbym dać małą przestrogę.

Wracam z imprezy delikatnie uchachany, zatrzymuję się na przystanku bo stwierdziłem ze za c🤬ja w takim stanie 7 km z buta nie zrobię bo mi się k🤬a nie chce. Książka na uszach, wesoło sobie słucham i jak to życie w naszym pięknym kraju podchodzi do mnie gość z prośbą o fajkę:
-„Masz szluga ziomuś”
No c🤬j patrzę na gościa młody chłopak, na oko ok 32 lat i sobie myślę ile można utrzymywać takich darmozjadów. Ale c🤬j z tym, daje kolejną fajkę i sobie przysięgam że następnym razem ni chu** takiego nie poczęstuje. Ale do rzeczy.
Mija może 15 minut, a ja nadal stoję na swój j🤬y autobus. Na przystanku pojawia się 4 ciemnych z tym bez czego rapować nie potrafią na szyi. Nie minęło może kolejne 5 minut mój biały koleżka darmozjad idzie od nich wyżulić coś, nic by mnie to nie obchodziło, gdyby nie zaczęli człowieka traktować jak szmatę.
Podchodzę do nich i kulturalnie się pytam w czym wam ten człowiek zawinił że go tak traktujecie. A oni z tym swoim akcentem Tupaka coś pomarudzili… Po jakimś czasie zaczęła się przepychanka…
Na koniec dnia mój biały kolega sp🤬olił, ja dostałem szklanką po łbie i małą przekopkę- na szczęście bez szycia…
Najgorsze jest k🤬a to że na przystanku nie byłem sam, wiele osób tą sytuacje widziało ale nikt, k🤬a nikt nie kiwną palcem…
Czasami zastanawiam się kto jest większym śmieciem… Czy obcokrajowiec traktujący wrak człowieka jak śmieć… Czy może Polak, który ma w dupie swojego rodaka…
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
marna 2013-12-07, 3:04 12
i przez taką sytuację założyłeś konto na sadisicu? o staryy..
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 5:14 1
Jak nie umiesz zachować się po pijaku to nie pij.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 5:16 103
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 8:42
@biały_jesnie_pan

Najlepsze Bajki z Sosnowca
Zgłoś
Dziamian 2013-12-07, 10:19
czego się spodziewałeś po kolesiu, który żuli fajki od obcych ludzi
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 12:11 2
C🤬y są w naszych czasach nikt nie ruszy się nawet by pomoc , żałosne , kiedyś jak ktoś zadymę robił to zbierała się ekipa ludzi i go załatwili na cacy , a teraz gówno nie ludzie chodzą po tej planecie .
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 13:19 2
Ezoteryk napisał/a:

C🤬y są w naszych czasach nikt nie ruszy się nawet by pomoc , żałosne , kiedyś jak ktoś zadymę robił to zbierała się ekipa ludzi i go załatwili na cacy , a teraz gówno nie ludzie chodzą po tej planecie .

sa tacy co sie zebrac i zorganizowac potrafia, ale z tym sie walczy bo to niebezpieczne...
Zgłoś
dogip 2013-12-07, 13:27 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 14:04
Zgłoś
Saute 2013-12-07, 16:33 4
Kierowca przejeżdżającego autobusu do Katowic pewnie bił brawo.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 16:54 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 16:54
@dogip No kiwną, co tym niepoprawnego? Ty jakiś swój własny język masz?
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 16:57
bialy_jasnie_pan napisał/a:

nie kiwną palcem…

jak im nie powiesz, to nie kiwną.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 17:47
Kolejna wymyślona historyjka, tak ja ta z HARD'a, gdzie gość pisał, że na krakowskiej starówce dostał długopisem w rękę od bambusa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem