podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.ludzie dalej głosują
Uwierz mi, że od ostatnich wyborów nikt na niego nie głosował...(i pewnie już nie będzie)
Żal mi was wszystkich którzy chodzicie na te chore wybory, ja się totalnie od tego odciełem, nie oglądam wiadomości i jakoś nie żałuję. Jestem nerwowym człowiekiem i wiem jakby się to skończyło dla mnie. Pozdrawiam wszystkich wyborców
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.Że co? Jakie rzeczy i po jakim imieniu? Patologia to była jak rządził L i J i gonili bezdomnego "za obrazę" przez pół kraju
Że co? Jakie rzeczy i po jakim imieniu? Patologia to była jak rządził L i J i gonili
bezdomnego "za obrazę" przez pół kraju a słowa takie jak "premier to c🤬j" i inne takie nie miały prawa
bytu bo...ludzie nawet w mięsnym na dzielnicy bali się do ekspedienta powiedzieć "poproszę kaczkę" bo
Jarek miał takie wyjebiste kompleksy i brak dystansu do siebie. To była patologia stary. To że możesz
sobie pisać "Tusk to c🤬j" to tylko oznaka tego że to w końcu wolny kraj. Wtedy to Ci jedna i jedyna
"właściwa" partia mówiła czy jesteś patriotą i skąd masz pieniądze oraz czy i dlaczego jesteś
złodziejem, bo "jak ktoś ma pieniądze, to skądś je ma"... Tyle ode mnie.