Powitanie saudyjskiego następcy tronu z Władimirem Putinem podczas szczytu G20.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jest tam ktoś z naszej koloni usa?
Strzela piątkę z Putinem, bo wie, że niedługo będzie musiał prosić u niego o azyl?
skandal,Ajwaja nie zaprosili?
traf napisał/a:
jest tam ktoś z naszej koloni usa?
Nasze klakiery mogłyby najwyżej posprzątać szklanki i talerze po biesiadzie. Biorąc pod uwagę realia i sytuację Polski na arenie międzynarodowej...
Kaczyński też tam był tylko stół dali za wysoki. Myślicie że czemu ci się tak szczerzą? Wiedzą że ktoś pod stołem czeka żeby zrobić im laskę. Taka analogia do naszej roli w światowej polityce.
Putin coraz mniej podobny do siebie...
Putin to pewnie już któryś z kolei,zużywa się i biorą następnego.To człowiek instytucja.
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
USA myslala ze graja z ksieciem w jednej lidze, a ten pokazal ze blizej mu do putina. ;p
konto usunięte
2018-12-01, 23:21
up, szkoda czarnoziemy zalewać betonem,podobno najlepsze już chińczycy wydzierżawili na 30 lat,czyli na zawsze.
jak ktoś jest zainteresowany niech sobie sprawdzi kogo nie było z tych "ważnych" państw z europy