Chciał przyszpanować i wyr🤬ać tą babeczkę w czerwonym,ale cóż białe i czarne - za duży kontrast:)

Zmartwiony właściciel podszedł zobaczyć czy jego murzyn sobie krzywdy nie zrobił

Przeciwnik: Poproszę kolejnego murzyna ten się zepsuł
Swoją drogą po c🤬j oni tak krzyczą, że baby to rozumiem, ale faceci...
Swoją drogą po c🤬j oni tak krzyczą, że baby to rozumiem, ale faceci...

4hitch
Według mnie krzyczą dlatego ażeby uderzyć piłeczkę z większą siłą. Gdzieś kiedyś w TV widziałem test polegający na tym, że taki duży kolo miał uderzyć już nie pamiętam w co, a na tym czymś był przymocowany miernik siły. Okazało się, że jak chłop uderzał w ciszy osiągnął gorszy wynik niż podczas próby jak mógł jebnąć i soczyscie się wydrzeć. Jakoś tak.
Według mnie krzyczą dlatego ażeby uderzyć piłeczkę z większą siłą. Gdzieś kiedyś w TV widziałem test polegający na tym, że taki duży kolo miał uderzyć już nie pamiętam w co, a na tym czymś był przymocowany miernik siły. Okazało się, że jak chłop uderzał w ciszy osiągnął gorszy wynik niż podczas próby jak mógł jebnąć i soczyscie się wydrzeć. Jakoś tak.
krzyczą dlatego ze podczas uderzenia robi sie wydech zeby rozluźnić mięśnie klatki przez to szyciej oddać piłke

Dlaczego krzyczą... nie wiem ale pograj w teniska, potrenuj kapkę, tyle, żeby zacząć trafiac tam gdzie celujesz i spróbuj faktycznie zdrowo przyp🤬olić. Sam se stękniesz. Swoja drogą, nie trawię ogladać tenisa w TV bo mnie nudzi ale za grą przepadam
.