konto usunięte
2013-12-02, 16:44
@chłop_małorolny
nie bój się, każdy widzi swój profil jak na to kliknie a nie twój ;d
up
Elita intelektualna wróciła ze szkół widzę.
konto usunięte
2013-12-02, 16:49
o co wam chodzi gimbazo?? przecież Cejrowski ma takie same poglądy jak wasz Korwin, są niemal identyczni powinniście go na rękach nosić i całować po jego brudnych stopach.. Prawa jest taka, że nikt tutaj nie ma swojej opinii, każdy patrzy tylko co napisze pierwsza osoba i mówi to samo, żeby po nim przypadkiem nikt nie pojechał. Jest wami niezwykle łątwo manipulować, czekacie tylko na jakiś fenomen typu maxa srolonke i jest dla was bogiem, a po pewnym czasie staje się nikim. Pozdro dzieci
chłop_małorolny napisał/a:
Link do profilu osoby która prawdopodobnie zarządza ww. stroną
facebook.com/profile.php?=7432645066541
Mogę potwierdzić i ta osoba nie zarządza tą stroną więc to usuń !
Dzięki, że mnie tak bronisz!
konto usunięte
2013-12-02, 17:05
Cejrowski to dwulicowa, faszysto-katolicka, populistyczna, bosa kukła.
Ale programy robi fajne.
Pederasta jest homoseksualistą, ale nie każdy homoseksualista jest pederastą. Ale ten tępy katolicki polaczek nic nie rozumie i trudno cokolwiek tej konserwie wytłumaczyć.
konto usunięte
2013-12-02, 17:37
Brawo dla palanta co oskarża właściciela !! chciał zrobić hejt to zrobił ... jest to konto anonimowe i gwarantuję że nie jest on założycielem strony o Cejrowskim ... Dla potwierdzenia wyślij wiadomość na fb z nickiem sadola i dowolną treścią to na sadistic otrzymasz tą wiadomość. Tak jestem właścicielem tego konta. Ale to stare konto i na dodatek anonimowe.