Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
Wpis Wojtka Cejrowskiego
Goger • 2013-12-02, 14:39
Tak działa zakaz dyskryminacji na świecie, ludzie chorzy na homoseksualizm są błędnie nazywani mniejszością seksualną i w związku z tym są chronieni.

Link z postu
facebook.com/pages/Ruch-Wyp🤬olenia-Cejrowskiego-do-Ekwadoru/278442388947616

Link do profilu osoby która prawdopodobnie zarządza ww. stroną
facebook.com/profile.php?=7432645066541

Jak było to zostawić, ale nie było
Zgłoś
defcon1 2013-12-02, 17:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 17:56
govinem napisał/a:

@up

Co ty cpasz?

nie ćpam ... życze tylko temu posranemu debilowi wszystkiego najgorszego, co tylko mógłby sobie wyobraźić
Zgłoś
urteusz 2013-12-02, 18:06
youtube.com/watch?v=70Gsu5TH6xgt=77

Tyle w temacie, sam się tu chłop obronił.
Zgłoś
ZmianaNicka 2013-12-02, 18:06
UWAGA Sadistic atakuja pedaly!
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 18:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 18:35
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 18:36
Ogarnij pierwszy post, klikam w drugi link, a tam moje konto :o
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 18:59
Zgłoś
Garulec 2013-12-02, 19:09
Sadistic idzie z pomocą!
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 19:18
Nie jest zadna tajemnica ze facebook wspiera LBGT dziwie sie ze Cejrowski w ogole ma tam konto, bo nie zakladam ze nie wie o tym
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 19:51
@PanMarian
Bez urazy, ale pieprzysz tak, że czytać tego nie można. Nasz kraj nazywa się Rzeczpospolita od Unii Lubelskiej, a mówiąc dokładniej od 1569 roku, czyli mam rozumiec, że od tego roku nasz kraj Ci się nie podoba? Jak już ktoś napisał przede mną najgorszy jest właśnie taki pseudo patriotyzm, tutaj jest źle, bo płacę za wysokie podatki, ale w takim Ekwadorze zapłacę mniej, więc mam w dupie Polskę tylko wyjeżdżam do Ekwadoru zmieniam obywatelstwo i tam popijając cziczę płaczę nad moją biedną ojczyzną. To jest takie typowe, mogę trochę grosza zaoszczędzić, więc pluje na wszystkich tych, którzy o ojczyznę walczyli, na flagę, orzełka, byle by hajs się zgadzał.
Co do drugiej części twojej wypowiedzi, to z nią się zgadzam w części (obowiązki Polaka), ale stanowi zupełne zaprzeczenie tego co napisałeś wcześniej, do tego cały czas nie wiem kogo nazywasz okupantem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 20:30
...
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 20:37
Zgłaszajcie tych lewaczków a nie dyskutujcie z nimi, bo szkoda zdrowia.

W sumie nawet kuli byłoby szkoda... Ale Dzień Sznura się zbliża!
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 21:15
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-02, 21:32
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem