konto usunięte
2013-12-02, 17:56
govinem napisał/a:
@up
Co ty cpasz?
nie ćpam ... życze tylko temu posranemu debilowi wszystkiego najgorszego, co tylko mógłby sobie wyobraźić
youtube.com/watch?v=70Gsu5TH6xgt=77
Tyle w temacie, sam się tu chłop obronił.
UWAGA Sadistic atakuja pedaly!
konto usunięte
2013-12-02, 18:36
Ogarnij pierwszy post, klikam w drugi link, a tam moje konto :o
konto usunięte
2013-12-02, 19:18
Nie jest zadna tajemnica ze facebook wspiera LBGT dziwie sie ze Cejrowski w ogole ma tam konto, bo nie zakladam ze nie wie o tym
konto usunięte
2013-12-02, 19:51
@PanMarian
Bez urazy, ale pieprzysz tak, że czytać tego nie można. Nasz kraj nazywa się Rzeczpospolita od Unii Lubelskiej, a mówiąc dokładniej od 1569 roku, czyli mam rozumiec, że od tego roku nasz kraj Ci się nie podoba? Jak już ktoś napisał przede mną najgorszy jest właśnie taki pseudo patriotyzm, tutaj jest źle, bo płacę za wysokie podatki, ale w takim Ekwadorze zapłacę mniej, więc mam w dupie Polskę tylko wyjeżdżam do Ekwadoru zmieniam obywatelstwo i tam popijając cziczę płaczę nad moją biedną ojczyzną. To jest takie typowe, mogę trochę grosza zaoszczędzić, więc pluje na wszystkich tych, którzy o ojczyznę walczyli, na flagę, orzełka, byle by hajs się zgadzał.
Co do drugiej części twojej wypowiedzi, to z nią się zgadzam w części (obowiązki Polaka), ale stanowi zupełne zaprzeczenie tego co napisałeś wcześniej, do tego cały czas nie wiem kogo nazywasz okupantem.
konto usunięte
2013-12-02, 20:37
Zgłaszajcie tych lewaczków a nie dyskutujcie z nimi, bo szkoda zdrowia.
W sumie nawet kuli byłoby szkoda... Ale Dzień Sznura się zbliża!