👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Współczuję dzieciom, które dorastają w czasach TV i komputera 24/h
@up
współczuję Tobie, że musisz się dzielić tym na internetowym portalu. hipokryzja?
współczuję Tobie, że musisz się dzielić tym na internetowym portalu. hipokryzja?
Ileev, no tak, tylko 3 komentarze a kogoś trzeba tu pocisnąć tylko jak? Nie ważne jak ważne żeby pocisnąć, a nóż jakieś piwka wpadną? Odpuść sobie internetowy frustracie...
Ale my mamy na myśli Ciebie! Choćby typ założył konto tylko po to, żeby Ci odpisać nie ma żadnego powodu, aby mu to wytykać. Ilość postów nie świadczy o poziomie. A Twój komentarz o współczuciu jest z dupy wzięty i za diabła nie rozumiem, co chciałeś w nim przekazać odnośnie tego konkretnego filmiku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie