Idealne lądowanie
podpis użytkownika
Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
na ostro wyreżyserowane
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Konto usunięte
2011-04-23, 20:11
Aż się łezka w oku kręci.Sami z kumplami "robiliśmy wrestling" tylko ,że w 2 lata mieliśmy po jakieś 3 wizyty w szpitalu ,bo udawanie było za trudne
Konto usunięte
2011-04-24, 12:58
ktoś mi powie jak te gify się ur🤬amia?
Konto usunięte
2011-04-24, 13:00
zeozozolen napisał/a:
ktoś mi powie jak te gify się ur🤬amia?
Może spróbuj kliknąć na jego środek, taki charakterystyczny trójkącik "play".
Tyldo... czasem się nie da tego c🤬jowego trójkąta kliknąć i trzeba gifa przenieś do nowej karty i wtedy się ur🤬amia -.-
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Konto usunięte
2011-04-24, 13:17
Ja muszę zawsze naciskać kilkanaście razy żeby ten zakichany gif się uruchomił -_-
Co do filmiku- fajnie się złożył a już myślałem,że będzie upadek na "dechę"...
Konto usunięte
2011-04-24, 13:17
Black Snake, używacie dziwnych przeglądarek najwidoczniej.
Wybacz Linekk... Nie wszyscy używają explorera jak ty

ja na przykład chroma mam
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Black Snake, Ja FireFoxa 4 i też te małe zapętlone c🤬je nie chcą działać. Za każdym razem muszę do nowej karty przenosić.
Wg mnie, to ten 'wrestling' nie powinien być kategorią sztuk walki, a rodzajem sztuki w teatrze. Tym bardziej nie wiem, czym ludzie się tak podniecają..
Wrestling na sucho, wiesz?
Konto usunięte
2011-04-25, 0:00
Ta i to złapanie za nogę tego co kopał tak go zmęczyło, że musiał sobie przycupnąć na linach na minutę.
Czekamy na napinaczy mówiących jakie to jest udawane.
Konto usunięte
2011-06-19, 12:35
Prawie mu się udało