📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Znam gościa co był tym podniecony tak że kolekcjonowalnplakaty Hulka Hogana. Potem jak „Grom
W raju” wrzucili w tv. Kolesia nie było jak za czasów mojego ojca gdy „4 pancernych i psa” puszczali w TVP.
Walka ładna, ale szkoda że kark nie strzelił.
W raju” wrzucili w tv. Kolesia nie było jak za czasów mojego ojca gdy „4 pancernych i psa” puszczali w TVP.
Sport widowiskowy
ale wcale to nie jest lekki kawalek chleba pozbawiony bolu
ale wcale to nie jest lekki kawalek chleba pozbawiony bolu
Marudzenie, że wresling jest udawany, to trochę jakby narzekać, że w teatrze historie sa zmyślone. Taka forma rozrywki i tyle.
baronturbina napisał/a:
Znam gościa co był tym podniecony tak że kolekcjonowalnplakaty Hulka Hogana. Potem jak „Grom
Baronie, starczy na dziś
KeithFlint napisał/a:
Marudzenie, że wresling jest udawany, to trochę jakby narzekać, że w teatrze historie sa zmyślone. Taka forma rozrywki i tyle.
Jak chcę przeżywać czyjeś zmyślone przygody, problemy, rozterki, to pójdę do kina albo teatru. Idąc tam, gdzie jest ring oczekuję mordobicia. Czyli staje naprzeciw siebie dwóch facetów i się tłuką po ryjach. Jak chcą odgrywać role, to niech sobie zagrają w papierowego RPG-a, albo jak w greckim teatrze - niech założą maseczki, babskie wdzianka, koturny i niech sobie grają.
Kurde za małolata oglądałem te walki, udawane ale wtedy to była fajna rozrywka
Pawehan napisał/a:
To miło że przez chwilę nie udawał
ewentualnie już nigdy nie będzie udawał xD
CrookerS napisał/a:
Sport widowiskowy ale wcale to nie jest lekki kawalek chleba pozbawiony bolu
skąd wiesz ? ja jako nosacz janusz pytam ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie