Szyja mnie boli, weź się zlituj...
edit.
no dobra, w 25sek obraz się poziomuje.
edit.
no dobra, w 25sek obraz się poziomuje.
Dalej niech dzikusy wycinają lasy w górach i się potem dziwią, że po deszczu się ziemia obsuwa ze zboczy. Polska ideałem nie jest, ale mimo masowej wycinki Szyszki bilans drzew jest dodatni i to dość mocno dodatni (dzięki leśnikom nie PiSowi....)

nowynick napisał/a:
.. Polska ideałem nie jest, ale mimo masowej wycinki Szyszki bilans drzew jest dodatni i to dość mocno dodatni (dzięki leśnikom nie PiSowi....)
Bo chłopom bardziej się opłaca krzaki posadzić na polu i brać dopłaty niż uprawiać cokolwiek.
Inżynier-lekarz - operator kamery z filmiku, najlepiej to podsumował 1:57

O k🤬a, jaka rzeka gówna!

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Inżynier-lekarz - operator kamery z filmiku, najlepiej to podsumował 1:57
Tak to lubie, tak to lubie.
Lawina błotna jest okropna bo nie jest ładna ani bezpieczna . Lawina śnieżna ma ten plus że jest widowiskowa
Owlman napisał/a:
Bo chłopom bardziej się opłaca krzaki posadzić na polu i brać dopłaty niż uprawiać cokolwiek.
Bardzo dobrze i tak jest nadprodukcja żywności, a tak, to będzie las i czyste powietrze.
nowynick napisał/a:
Dalej niech dzikusy wycinają lasy w górach i się potem dziwią, że po deszczu się ziemia obsuwa ze zboczy. Polska ideałem nie jest, ale mimo masowej wycinki Szyszki bilans drzew jest dodatni i to dość mocno dodatni (dzięki leśnikom nie PiSowi....)
Niestety dalej nie można wyciąć swoich własnych drzew na swojej działce.
Owlman napisał/a:
Poczytaj o programie zalesiania kraju i o efektach od powojnia, a nie p🤬lisz o prywatnych dzialkach.