darnext123 napisał/a:
zajebiście ci się to zrymowało
No to taka poezja życia

baronturbina napisał/a:
Potem biedne do Polski uciekają przed wojną, pracować jako pomoc domowa.
Mąż w Donbasie a żona na k🤬sie.
Trzeba przyznać że pracowite pod tym względem. Nie ksieżniczkują tylko dokładnie wiedzą że chłopu trzeba c🤬ja w pape wziąć. No i tanie.
Co to za warszafka
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
niewiem czy ktos ten komentarz zrozumie, ale wlasnie dlatego musi wybuchnac wojna zeby ludzie wrocili do zrodla bo im juz odp🤬la z tego spokoju
Kiedyś poseł Węgrzyn piwiedział "panów to sobie odpuśćmy, ale na dwie kobitki to by się popatrzało...."

panpanczan napisał/a:
p0lki się szkolą przed przybyciem lekarzy i inżynierów z afryki
To są zwykłe ruskie k🤬y za miliony rubli. Idź być głupi gdzie indziej.
Zawsze wychodziłem z założenia że kobiety z Onucolandi są jednymi z najlepszych w tylko jednym zawodzie. Ta szkoła tylko to potwierdza. A onuce niech wracają z wojny... jako gruz 200 albo 300.
Kosmodysk napisał/a:
Kolega się pyta, czy potrzebują prawdziwego manekina?
A czy ten manekin potrzebuje prawdziwego HIVa?
Promocja burdelu pod przykrywką fitness! Nowoczesna kaukaska "ojropa" . A w zasadzie bliżej dzika azja i inne republiki dzikich muzułmańskich wszelako kirgińsańskich plemion, brakuje jeszcze buriatów, a tam też chcą być nowocześni.... Jedna z drugą kurewką orze jak może...

Nie jednej Polce by się przydało takie szkolenie.
Księżniczki tylko lezą jak kłody, dwie pozycje na krzyż i c🤬j. Na nic więcej nie możesz liczyć :|
Księżniczki tylko lezą jak kłody, dwie pozycje na krzyż i c🤬j. Na nic więcej nie możesz liczyć :|