👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jasypan napisał/a:
To nie jest prawo. Pisowskie rozporządzenie nie stanowi prawa.
Pis wymyslil kornonowirusa i nakazał nosić maski na całym świecie. Weź się jebnij w ten pusty łeb

Ogolnie to nie jestem za biciem umyslowo chorych ale w tym wypadku zrobil bym wyjatek.
Gosc czuje sie taki mocny bo chodzi po galerii z telefonem i wie, ze nikt mu nie wyjebie. Ciekawe czy tez by tak zrobil np na barlickim w Łodzi w normalny dzien. Tam juz jest inne towarzystwo i czy ktos by sie z nim zgadzal czy nie, to i tak dostal by conajmniej lepe na ryj za to irytujace darcie mordy.
Gosc czuje sie taki mocny bo chodzi po galerii z telefonem i wie, ze nikt mu nie wyjebie. Ciekawe czy tez by tak zrobil np na barlickim w Łodzi w normalny dzien. Tam juz jest inne towarzystwo i czy ktos by sie z nim zgadzal czy nie, to i tak dostal by conajmniej lepe na ryj za to irytujace darcie mordy.
Juzwa napisał/a:
Szkoda, że mu ktoś tej głupiej mordy nie oblał gorącą kawą.
No nikt nie oblał, bo wtedy by poleciał (w maseczce) do najbliższego patrolu policji na lamenty.
Jak widac na filmiku, noszenie maseczki powoduje niedotleninie mózgu!
konrad2k7 napisał/a:
i was w tym gronie nie bedzie obiecuje
Znalazl sie drugi Nostradamus

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie