Kolejny mrożący krew w żyłach nius z Gazety Wrocławskiej:
Cytat:
Wrocław: Nagi Chińczyk stał na skrzyżowaniu
2010-10-10 15:15:26
Na skrzyżowaniu ul. Nowowiejskiej i Jedności Narodowej stał kompletnie nagi Chińczyk.
Zatrzymali go strażnicy miejscy. Nie wiadomo, dlaczego 20-latek zachował się w ten sposób, bo nie mówi w żadnym obcym języku, tylko po chińsku. Najprawdopodobniej jest to student. Został przewieziony na komisariat. Jest trzeźwy
żródło
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-10-18, 0:26
A może miał wycięty język i strażnicy wydedukowali, że bełkot skośnego niemowy to tylko może być czysty chiński a nie żaden inny, mandaryński czy japoński?
konto usunięte
2010-10-18, 8:30
pewnie uciekł z pieca jakiejś chińskiej restauracji
Dziwi mnie jedno "jest trzeźwy"...
konto usunięte
2010-10-18, 21:14
@up co w tym dziwnego? Skośnoocy sobie srają na klaty na trzeźwo, więc stanie nago w środku miasta nie jest niczym szokującym.
konto usunięte
2010-10-18, 21:16
Może poszedł tam po pijaku, nagle otrzeźwiał i zastanawiał się, co tam robi??
haha codziennie czekam na tym skrzyżowaniu na tramwaj na polibude i żadnego chińczyka jeszcze nie widziałem -_-
chińczyk jak chińczyk, dobrze że nie murzyn albo cygan
konto usunięte
2010-10-18, 21:45
Student i trzezwy ;o
moze mial lopate i chcial sie dokopac do ojczyzny
jak trzeźwy to nie student
haha, blisko mnie! piwo!
konto usunięte
2010-10-19, 14:55
Rozebrała go polska rzeczywistość.
konto usunięte
2010-10-19, 19:49