Film promujący Wrocław

Nawet dobrze im to wyszło
Mówcie ci chcecie ale Wrocław robi się coraz piękniejszy
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Jak to profesor Pupel mówił, za parę lat język Polski będzie cenionym na świecie a Polska może nam wypięknieje. Kto wie czy nie, swoją drogą jak się przejść po takim Londku to czy ja wiem czy tam tak ekstra? Znam ładniejsze miejsca u nas.
konto usunięte
2013-04-17, 0:53
beephe, a ja na tą polibudę chcę iść :< Swoją drogą, jest jakiś sadol studiujący tam, coby opowiedział jak to wygląda ?
:< nikt jeszcze nie napisał że to Breslau?
Swoją drogą bardzo ładne miasto.
konto usunięte
2013-04-17, 1:20
konto usunięte
2013-04-17, 1:21
jak dla mnie Wrocław to super miejsce na małe imprezki, pijalnia na Rynku w każdy poniedziałek 1 shot 2 zł, piwo 2 zł no i pub cuntry na arkadach z karaoke(piwo 5 zł ale zabawa jest najlepsza)
konto usunięte
2013-04-17, 2:07
Z takimi filmikami jest jak z większością bab. Niby ładna, fajne duże cycki a potem jak przyjdzie co do czego to rano bez makijażu nie poznasz że już nie wspomnę o push-upie, który z B robi D.
konto usunięte
2013-04-17, 2:09
Nowy osrodek kulturalno rozwojowy nam rosnie! Brawo Wroclaw!
konto usunięte
2013-04-17, 2:40
Urodziłem się we Wrocławiu, spędziłem tam "najlepsze lata", teraz mieszkam w pięknym mieście w zupełnie innej części Polski.
Największym skarbem Wrocławia są ludzie. Budynki, mosty, uliczki w centrum - to wszystko nadaje mu klimat. Ale ludzie, ludzie przede wszystkim, to ich mi brakuje. Tak bardzo różni od tych cepów z Krakowa.
Wrocław robi się przepiękny, a pensję Polaków przepięknie maleją. Złodzieje.
Weźcie sobie Stettin i Breslau , oddajcie Wilno i Lwów !!!
a tu strona z kaledarza promujacego Tczew. Sponsorem byla firma specjalizujaca sie produkcja trumien. Foto na zabytkowym moscie Lisewskim.