Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
joti 2025-04-08, 18:42 25
Widuję takich w schronisku (jestem wolontariuszem) jak odrabiają prace społeczne sprzątając kojce z psich główien.
Zgłoś
Kriski 2025-04-08, 18:55 16
Gazu te pierdoły zapomniały?

Kajdanki elastyczne o spiąć te ścierwa wokoło słupa jakiegoś.
Zgłoś
Clistwood 2025-04-08, 19:18 6
Nic tylko powietrze zabierają darmozjady
Zgłoś
Tommyleetom 2025-04-08, 19:22 8
najpierw po ryju kamerzytom a potem reszcie pięścia po ryju aż zacznie puchnąć, a nastepnie gapiom że nic nie robią tylko patrzą jak krowa w pociąg.
Zgłoś
Mieto-68 2025-04-08, 19:55 2
Pała, gaz, wąskie - w takiej kolejności , a na koniec lekcja patriotyzmu czyli "kujawiaczek" i po sprawie
Zgłoś
Ziebaj 2025-04-08, 20:00 16
Tak k🤬iszcza aktywiszcza ekologiczne i proimigranckie powinni zbierać z asfaltu tylko zamiast na trawnik to od razu do kontenera.
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2025-04-08, 20:03 57
Ziebaj napisał/a:

Tak k🤬iszcza aktywiszcza ekologiczne i proimigranckie powinni zbierać z asfaltu tylko zamiast na trawnik to od razu do kontenera.

Śpieszę w wyjaśnieniem: cała akcja zaczęła się gdy właściciel domu widocznego w tle przyjechał sprawdzić swoją nieruchomość i okazało się, że zalęgły się tam szczury*. Jako że lewactwo urządziło sobie tam squat i nie w smak było im opuścić czyjąś własność, po prośbie i groźbie przyszedł czas na rękoczyny w wyniku których właściciel posesji poprosił policję o pomoc. O dziwo, ci po przybyciu na miejsce zabrali się niezwłocznie za deratyzację, a bardziej krewkie szkodniki zapakowali do radiowozu. Niestety sk🤬iałe lewactwo zdążyło powiadomić innych znajomych i to właśnie ta grupa została uwieczniona na nagraniu kiedy usiłowali przeszkodzić policjantom w odwiezieniu nielegalnych lokatorów na komisariat.

* - pojawiła się też wersja, że są to ludzie którzy wynajeli nieruchomość i przestali za nią płacić.

Mój ulubiny moment to dialog, który możecie usłyszeć po 3:40 między jednym ze śmieci a panem policjantem(tym samym który rzuca nimi jak workami ze śmieciami). Solidny browar należy się właśnie temu typowi, bo takich policjantów nam potrzeba.
Zgłoś
GeorgeHarvey1 2025-04-08, 20:03 33
Zgłoś
JanXXIV 2025-04-08, 20:16 3
Co oni się tak z nimi pieszczą, nap🤬lać pałami ile wlezie...
Zgłoś
Palikuty 2025-04-08, 20:37 4
Więc tak...
Jestem z Wrocławia, jestem lewakiem i w zasadzie nadal jestem punkiem, bo irokeza nosi się w głowie, a nie tylko na głowie.
Były wtedy we Wrocku dwa duże skłoty - rejon i cyrk. Ludzie mieszkali tam, a oprócz tego odbywały się koncerty, było kino, wystawy i takie tam. Nie wiem jak cyrk, ale rejon to była nieużywana prywatna posesja, gdzie właściciel zgodził się ją udostępnić w zamian za niewielką opłatę i jako takie utrzymanie budynku żeby się nie zdegradował do reszty.
Więc nikt się nikomu nie wp🤬lał na własność i nikt nikogo nie wyrzucał. Chyba że we własnym zakresie.
Z tymi tutaj skłotersami nawet poczułem jakąś więź, ale szybko mi przeszło jak zobaczyłem te kretyńskie siadanie na ulicy przed samochodami.
Zgłoś
Spar1988 2025-04-08, 20:43 36
Palikuty napisał/a:

Więc tak...
Jestem z Wrocławia, jestem lewakiem i w zasadzie nadal jestem punkiem, bo irokeza nosi się w głowie, a nie tylko na głowie.
Były wtedy we Wrocku dwa duże skłoty - rejon i cyrk. Ludzie mieszkali tam, a oprócz tego odbywały się koncerty, było kino, wystawy i takie tam. Nie wiem jak cyrk, ale rejon to była nieużywana prywatna posesja, gdzie właściciel zgodził się ją udostępnić w zamian za niewielką opłatę i jako takie utrzymanie budynku żeby się nie zdegradował do reszty.
Więc nikt się nikomu nie wp🤬lał na własność i nikt nikogo nie wyrzucał. Chyba że we własnym zakresie.
Z tymi tutaj skłotersami nawet poczułem jakąś więź, ale szybko mi przeszło jak zobaczyłem te kretyńskie siadanie na ulicy przed samochodami.

Coś tu śmierdzi, a to tylko ty.
Zgłoś
tolek01 2025-04-08, 20:53 3
doj🤬 sk🤬ysynom bez świadków
Zgłoś
elim 2025-04-08, 20:57 6
RozjebieCiMatke napisał/a:

Śpieszę w wyjaśnieniem: cała akcja zaczęła się gdy właściciel domu widocznego w tle przyjechał sprawdzić swoją nieruchomość i okazało się, że zalęgły się tam szczury*. Jako że lewactwo urządziło sobie tam squat i nie w smak było im opuścić czyjąś własność, po prośbie i groźbie przyszedł czas na rękoczyny w wyniku których właściciel posesji poprosił policję o pomoc. O dziwo, ci po przybyciu na miejsce zabrali się niezwłocznie za deratyzację, a bardziej krewkie szkodniki zapakowali do radiowozu. Niestety sk🤬iałe lewactwo zdążyło powiadomić innych znajomych i to właśnie ta grupa została uwieczniona na nagraniu kiedy usiłowali przeszkodzić policjantom w odwiezieniu nielegalnych lokatorów na komisariat.
* - pojawiła się też wersja, że są to ludzie którzy wynajeli nieruchomość i przestali za nią płacić.
Mój ulubiny moment to dialog, który możecie usłyszeć po 3:40 między jednym ze śmieci a panem policjantem(tym samym który rzuca nimi jak workami ze śmieciami). Solidny browar należy się właśnie temu typowi, bo takich policjantów nam potrzeba.

Obawiam się że ponieważ rządzi nami lewactwo to ten policjant z 3:40 i pewnie też reszta będą mieli z powodu tej akcji problemy.
Zgłoś
zasranka 2025-04-08, 21:00 6
Wy się tak tutaj nie jarajcie jedna psina, bo ona wiosny nie czyni. Albo to był prawdziwy szeryf (1%), albo policja była taka skora do działania, bo dom jest na oku jakiegoś jewreja, komornika, sędziny lub po prostu właściciel ma chody u kogo trzeba.

Jakbyście piwniczaki mieli taki lub podobny problem i wezwali policję, to by was olali ciepłym moczem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie