Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
Wróżba
konto usunięte • 2010-09-15, 13:23
Wróżka opowiada jednemu chłopakowi:
- Poznasz się ze wspaniałą dziewczyną, piękną studentką medycyny, która pozna cię tak dobrze, jak ty sam siebie nie znasz. Widzę cię obnażonego przed nią, leżącego na białym prześcieradle, ona się nad tobą schyla...
- A gdzie to się dzieje? I kiedy?
- Pierwsza połowa przyszłego roku. Ćwiczenia z anatomii w kostnicy.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lares86 2010-09-15, 20:23
YYY przepraszam... czy mógłbyś mi dać znać kiedy mam zacząć sie śmiać...??
Kolego wejdz se w dowcip który ja dodałem (jest tylko jeden temat), To jest kawał.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-15, 20:24
@up Już
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-15, 21:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SleThu 2010-09-15, 21:33 1
Ale na praktyce z anatomii nie ma białego prześcieradła.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-15, 22:28
Turkusowa Dziewica napisał/a:

To jakaś paskudna forma wyłudzania piw, moderację proszę uprzejmie o interwencję.

Przesadzasz, to tylko brak umiejętności podlinkowania do swojego tematu.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-15, 23:23
Lares86 napisał/a:

YYY przepraszam... czy mógłbyś mi dać znać kiedy mam zacząć sie śmiać...??
Kolego wejdz se w dowcip który ja dodałem (jest tylko jeden temat), To jest kawał.

Jeśli naprawdę chcesz się ze mną bić na kawały to jeden z moich ma najwiecej piw ze wszystkich kawałów amigo

Twój nawet okej, ale ten mnie dzisiaj rozwalił.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-15, 23:32 1
Sadistic przerodził się w wyścig szczurów po 'wirtualne' piwa. Co Wam dają te piwa? Szacunek na dzielni?
Zgłoś
Karczek 2010-09-15, 23:33 1
@Lares86

To się nazywa dobry dowcip bez "penisów" i "cipek". Twój "jedzie" wiekiem dojrzewania.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-15, 23:34 1
Cytat:

Sadistic przerodził się w wyścig szczurów po 'wirtualne' piwa. Co Wam dają te piwa? Szacunek na dzielni?

Dłuższego e-penisa.
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-15, 23:41
Ale... ale... mi tylko e-penis pozostał
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-16, 0:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
deesys 2010-09-16, 15:08
Zgłoś
Vindigo 2010-09-16, 17:16 1
Mrrrrr, przede mną trzeci rok i patomorfologia - nie mogę się doczekać Może nawet jakieś zdjęcia do straszenia rodzinki i znajomych porobię?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem