Bo pas do rozpędu jest dla p🤬d i ameb. Prawdziwy motocyklista odważnie "wwuutuutuuje" bezpośrednio na trasę, przecież jest szybki i zajebisty i żaden puszkarz go nie prześcignie...
C🤬j mu w dupę, oby skończył z tetraplegią i niech ponosi wszystkie koszty zdarzenia. J🤬e sp🤬oliny drogowe.

C🤬j mu w dupę, oby skończył z tetraplegią i niech ponosi wszystkie koszty zdarzenia. J🤬e sp🤬oliny drogowe.
Niby ninja, a nie umiał wejść bezszelestnie. Uczeń amator.
Voltaire
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
Ktoś się zna na tych torebkach co motoc🤬a ma na plecach?
Nie wiem jakie teraz są w modzie?
Amaryntowe, burgundowe, z zamszu czy kokosa?
I z jakiej linii modowej, cos dla twardziela, może linia: Viking ?
To jest jakiś debil, posprzedawał trochę koksu dostał linię kredytową, i piłuje jakby się chciał zesrać. To wszystko wnoszenia po pedałce przerzuconej przez ramię.
Mongoł gazował i gazował, kiedy przyszedł czas włączyć się do ruchu to utrzymanie motocykla w pionie, skręcanie i jednocześnie patrzenie czy coś nie jedzie go przerosło. Debil puścił sprzęgło zanim silnik zszedł z obrotów i go wystrzeliło jak z katapulty.
C🤬j mu w dupę, powiniene zginąć
Mongoł gazował i gazował, kiedy przyszedł czas włączyć się do ruchu to utrzymanie motocykla w pionie, skręcanie i jednocześnie patrzenie czy coś nie jedzie go przerosło. Debil puścił sprzęgło zanim silnik zszedł z obrotów i go wystrzeliło jak z katapulty.
C🤬j mu w dupę, powiniene zginąć
podpis użytkownika
I tak się powoli żyje na tej wsi.
zły samohut zaatakował szlachetnego motorkowca niepaczeniem w lusterko
turor napisał/a:
Ktoś się zna na tych torebkach co motoc🤬a ma na plecach?
To się chyba fachowo nazywa "pedałówka"