Ale zaraz zlezą się białorycerze, pedałyi inne stuleje co mnie z🤬bią że księżniczkę to tylko kwiatkiem... i że kobiet się w ogóle nie bije.
Nawet jak bladzisko dźga nożem, uderza butelką w głowę, polewa wrzątkiem....
Ha tfu wam na ryj z🤬by !
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.

Nap🤬lił bym tą p🤬dę tak jak faceta za takie coś. Zęby by zbierała i szpital gwarantowany.
Ale zaraz zlezą się białorycerze, pedałyi inne stuleje co mnie z🤬bią że księżniczkę to tylko kwiatkiem... i że kobiet się w ogóle nie bije.
Ha tfu wam na ryj z🤬by !
Nie musisz się tak podniecać. Teraz spokojnie możesz przytulić się do swojego chłopaka i op🤬lić mu kolbę.
Nie musisz się tak podniecać. Teraz spokojnie możesz przytulić się do swojego chłopaka i op🤬lić mu kolbę.
buhahaah tak jak pisałem powyżej "białorycerze, pedałyi inne stuleje "
I cyk ! już pierwszy pedał się sam zdemaskował ! Swoje marzenia nam tu opisuje !!! Wiedziałem że tak będzie

podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Naszego rotacyjnego tak potraktować za tą gębę
Krzywoustego zostaw w spokoju, to tylko formalizm prawny.

buhahaah tak jak pisałem powyżej "białorycerze, pedałyi inne stuleje "
I cyk ! już pierwszy pedał się sam zdemaskował ! Swoje marzenia nam tu opisuje !!! Wiedziałem że tak będzie
Widzę, że jajka się już spociły z podnietki...
To, że nienawidzisz kobiet to fakt. O chłopach nic nie piszesz to albo jesteś jakimś poj🤬ym tranzystorem

Widzę, że jajka się już spociły z podnietki...
To, że nienawidzisz kobiet to fakt. O chłopach nic nie piszesz to albo jesteś jakimś poj🤬ym tranzystorem i wszystkich wyzywasz, bo cię to podnieca. Albo, za chwile przychodzi twój chłopak i op🤬lasz z dupy do ryja.
coś ci nie pykło, a typ dobrze mówi. Równouprawnienie musi być.
Nap🤬lił bym tą p🤬dę tak jak faceta za takie coś. Zęby by zbierała i szpital gwarantowany.
Ha tfu wam na ryj z🤬by !
Nakremuj stulejke bo cie chyba cisnie