Choć jestem przeciwnikiem przeróbek to trzeba przyznać, że 600hp, 800Nm urywa dupę a tyle osiągnąć z 2.5L silnika to sztuka...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Znajomego kumpla też jarały hp i Nm. Kilka dni temu poznał niebo dzięki zderzeniu z murem. Fajnie nie?
W tytule jest blad, po kokpicie widac ze to nie jest 325i a 525i ale przyznam ze robi wrazenie.
johnny.johnny napisał/a:
W tytule jest blad, po kokpicie widac ze to nie jest 325i a 525i ale przyznam ze robi wrazenie.
Błędu nie ma, po kokpicie widać, że to jest 3er e30.
Xenomorph08 Ty się nie śmiej bo tyle "Bawarek" co ci znaffcy obejrzeli na Allegro i YouTube musiało ich czegoś nauczyć
szału ni ma..
silniki nissana można podkręcić do takich osiągów bez większych przeróbek (skyline, 200SX) a przecież można spotkać auta mające powyżej 1000 Hp
silniki nissana można podkręcić do takich osiągów bez większych przeróbek (skyline, 200SX) a przecież można spotkać auta mające powyżej 1000 Hp
mcmt napisał/a:
urywa dupę
A ja się pytam gdzie ta urwana dupa?Czekam i czekam a tu nic
magikp1 napisał/a:
szału ni ma..
silniki nissana można podkręcić do takich osiągów bez większych przeróbek (skyline, 200SX)
magikp1 napisał/a:
szału ni ma..
silniki nissana można podkręcić do takich osiągów bez większych przeróbek (skyline, 200SX)
ja tak podkrecilem dełu tiko do 500 kuni - magnetyzer, LPG z duzym reduktorem, sportowe dywaniki i szpojler aby zwiekszyc docisk tylnej osi bo sie zrobil nadsterowny
magikp1 napisał/a:
a przecież można spotkać auta mające powyżej 1000 Hp
codziennie rano takie spotykam pod kosciolem gdy jade na roraty moim dełuu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie