👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szczepić czy nie szczepić. Moi drodzy nie musicie się już kłócić na ten od wieków palący ludzkość temat, gdyż znamy odpowiedź która przekreśli wszelkie spory i zwady. Tak! Znamy już odpowiedź!!!
Nie dziękujcie, nie trzeba.
Nie dziękujcie, nie trzeba.

Cytat:
Jak nie chcą szczepić to niech nie szczepią i mnie to w ogóle nie rusza. Bo dlaczego miało by ?
Może dlatego, że ich kaprysy mają wpływ nie tylko na nich i ich gówniarzy, ale na całe społeczeństwo.
~sanctusdiavolos napisał/a:
Może dlatego, że ich kaprysy mają wpływ nie tylko na nich i ich gówniarzy, ale na całe społeczeństwo.
Masz rację, jak poumierają to nie dostaną emerytur. Więcej dla pozostałych przy życiu !
Kurde, ale bez kitu masz rację, od dziś zaczynam popierać STOP NOP!

ziomandrzej napisał/a:
Masz rację, jak poumierają to nie dostaną emerytur.
Ty chyba serio nie łapiesz w czym tkwi problem.

No ale edukowanie Cię pozostawię komuś kompetentniejszemu.
~sanctusdiavolos napisał/a:
Ty chyba serio nie łapiesz w czym tkwi problem.
Problem polega na tym, że najwięcej mają do powiedzenia ludzie, którzy nawet nie pomyśleli o kierunku medycznym.
No i przy okazji mnie bawi jak jedni leją jad na drugich, a szczególnie jak się wypisuje wyświechtane frazesy, a ktoś się poci, dwoi i troi, aby tylko dowieść, że "moja racja jest najmojsza!"
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Godne to i sprawiedliwe
A zarazem słuszne i zbawienne
krzychu88 napisał/a:
A zarazem słuszne i zbawienne
Abyśmy zawsze i wszędzie tobie składali dziękczynienie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Cytat:
Problem polega na tym, że najwięcej mają do powiedzenia ludzie, którzy nawet nie pomyśleli o kierunku medycznym.
Powiedział koleś myślący że istnieje szczepionka na raka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie