Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
turor 2025-01-13, 7:39 12
Driver19 przyjechał na chatę wyjaśnić wpisy z sadola
Zgłoś
mateuszsick 2025-01-13, 8:05 1
Dać ustrzelić się takiemu konusowi to troszeczkę wstyd i murzyństwo.
Zgłoś
BambiPMT 2025-01-13, 8:07 21
turor napisał/a:

Driver19 przyjechał na chatę wyjaśnić wpisy z sadola

I dostał wp🤬l od kurdupla.
Zgłoś
Lok 2025-01-13, 9:12
Czemu bez butów się trzaska?
Lepsza przyczepność?
Zgłoś
Arathnmor 2025-01-13, 9:22 9
Lok napisał/a:

Lepsza przyczepność?

Laczki za szybko spadają, drugiemu spadł but i już był na przegranej.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
argen64 2025-01-13, 10:47 1
To są właśnie te akcje, które można oglądać na okrągło.
Zgłoś
Sławomir1313 2025-01-13, 10:50 9
mateuszsick napisał/a:

Dać ustrzelić się takiemu konusowi to troszeczkę wstyd i murzyństwo.

nie wiem ile razy się nap🤬lałeś na imprezach, ale jak widzisz krępego kurdupla to raczej nie ma co zaczynać, za to jak widzisz bezkarkową świnkę to możesz być pewny, że wystarczy przetrwać pierwszą minutę, a potem chłop osłabnie i wystarczy go dobrze trafić w kokodżambo
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-01-13, 11:10 3
Następny co myślał, że wygrał na loterii genowej i może błyskać przed świniami ujeżdżając mniejszych. A tu wyczekał pan mikrus pedała i zafundował mu bułę z przypałem 👏👏👏

Teraz będzie kontrolował ryj na dzielni bo każdy wie, że można mu naj🤬 jak piździe

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
JoSeed 2025-01-13, 11:23 2
Sławomir1313 napisał/a:

nie wiem ile razy się nap🤬lałeś na imprezach, ale jak widzisz krępego kurdupla to raczej nie ma co zaczynać, za to jak widzisz bezkarkową świnkę to możesz być pewny, że wystarczy przetrwać pierwszą minutę, a potem chłop osłabnie i wystarczy go dobrze trafić w kokodżambo

Widzę, że spec z doświadczeniem 😏
Zgłoś
mateuszsick 2025-01-13, 12:40 2
Sławomir1313 napisał/a:

Jest wiele czynników które mogą wpłynąć na wynik starcia. Trochę powielasz to co mówią "zawodowi sportowcy" chociaż amatorzy sportów walki i nie tylko też mogą to powiedzieć bo mają jakiś fundament ale wiekszość ludzi nie ma. I to że ktoś waży 70kg to nie znaczy z automatu że ma kondychę i zwinność bo wielu nie ma i jak trzeb podbiec to jest tragedia a koordynacja to już całkiem. Wiec jeżeli byczek spotka krępego kurdupla wysportowanego to masz rację że go obskoczy ale jeżeli jest odwrotni to może skończyć się kalectwem bo kark mimo wszystko uprawia jakiś sport i nie jest to takie proste że przyjdzie byle kto i go poskłada. Trzeba ostrożnie z takimi radami bo nie każdy to sportowiec trzeba brać na to poprawkę 😄
Zgłoś
Sławomir1313 2025-01-13, 13:49 6
JoSeed napisał/a:

Widzę, że spec z doświadczeniem 😏

nie chciałby, żeby to było brane jako próżność, ale w czasach szeroko pojętej młodości trochę się lałem po mordach, największy chłop jaki dostał po pysku miał z 1,9m i ważył ze 120kg, też myślał, że knypek 175cm 70kg mu nic nie zrobi, ale jak się złapaliśmy, to on słabł w oczach a we mnie rosła moc wk🤬ienia i skończył z połamanym nosem xD żeby nie było, nigdy nie miałem problemu do ludzi, ale jak ktoś przeginał pałę to w ryj mógł zarobić. proste
Zgłoś
Impress 2025-01-13, 14:04
Trzyma gardę, próbuje markować i jest dosyć szybki. Trochę za mocno się odgina i za łatwo odkrywa swoje intencje ale i tak summa summarum: całkiem, całkiem.
Zgłoś
Jacson 2025-01-13, 14:28 2
Lok napisał/a:

Lepsza przyczepność?

Spróbuj zacisnąć pięści w butach.
Zgłoś
bercisko 2025-01-13, 14:51 4
Jacson napisał/a:

Spróbuj zacisnąć pięści w butach.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie