Ta muzyka kojarzy mi się tylko z jednym...
4funTV murzyński c🤬j Wam w dupę
4funTV murzyński c🤬j Wam w dupę

Humor i jakość bardziej na poziomie Kalibru 200 Volt, więc wątpię by pobiło stare produkcje, ale i tak czekam i do kina się wybiorę
Najważniejsze pytanie dotyczy soundtracku, czy ponownie będzie to genialne Tanssiorkesteri Lossimies lub Dr Yry?

Åmmol napisał/a:
Humor i jakość bardziej na poziomie Kalibru 200 Volt, więc wątpię by pobiło stare produkcje, ale i tak czekam i do kina się wybiorę
Najważniejsze pytanie dotyczy soundtracku, czy ponownie będzie to genialne Tanssiorkesteri Lossimies lub Dr Yry?
oby jak najwięcej starego soundtracku!!!!11
ja niestety obawiam się, że będzie właśnie jak w przypadku Kaliber 200 volt i niestety będzie dominowała muzyka Figo Fagot, albo coś innego, stworzonego na potrzeby filmu.
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?
Haha, właśnie kompletuję muzę na imprezę i nie wiem jak mogłem zapomnieć o tej zajebistej kapeli z Finlandii
podpis użytkownika
"Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi"

Oni to mieli pomysły do imion: Eternitowy Bogdan, Akrobatyczny Daniel, Betonowy Łukasz no k🤬a xD
Jak Wściekły Wąż, przecież został zabity przez Tytanowego Janusza po pościgu. Z kolei tego pokonał Molibdenowy Mateusz. Ciekawe, kiedy będzie osadzona akcja tegoż widowiska, już nie mogę się doczekać, w jaki sposób Wąż powrócił do żywych.
@pulqita masz racje ze Wściekłym Wężem (Wonszem), może okaże się, że zmartwychwstał lub akcja będzie osadzona przed jego śmiercią, albo ten wątek zostanie pominięty.