Kierowca w pasku nie bardzo się przejął zaistniałą sytuacją i kontynuował jazdę jak gdyby nigdy nic się nie wydarzyło. Miejsce akcji - Belgia.
Akcja od 1:00
Przecież się zatrzyma do ch. Ślepy jesteś czy w onecie pracujesz?
S................n
2016-01-07, 11:09
Łot da hel ar ju łejding for...
i co było dalej, bili się?
podpis użytkownika
miej wyj🤬e a będzie Ci dane
Bo belgusy to sk🤬ysyny. Mieszkam w Belgii ponad 2 lata to już wiem, że to debile i trzeba na nich uważać. Szczególnie na autostradzie. Nie używają lusterek i bardzo oszczędzają kierunkowskazy.
S................n
2016-01-07, 12:24
uho82 napisał/a:
Bo belgusy to sk🤬ysyny. Mieszkam w Belgii ponad 2 lata to już wiem, że to debile i trzeba na nich uważać. Szczególnie na autostradzie. Nie używają lusterek i bardzo oszczędzają kierunkowskazy.
Potwierdzam. Zdarza mi sie raz na miesiąc dwa przyj🤬 po europie i stwierdzam poza tym, że najgorszymi samozwańczymi panami autostrad są chyba skandynawowie(szwedzi, duńczycy).
Up a gdzie litwiny poj🤬e?
Up
jak gdzie? Na ósemce
sk🤬ysyn chcial cie zepchnac z drogi, dobrze ze miales kamerki bylo mu mocniej dupe spychac zeby sie bardziej orozj🤬 frajer
N................i
2016-01-07, 16:12
Belgowie to ogólnie niedoj🤬y naród.
w................k
2016-01-07, 16:19
Ale przyhamować to mogłeś wcześniej, ale tak to przynajmniej widać, że z ciebie prawdziwy sadol. strach pomyśleć gdybyś Tirem jeździł, pewnie byś go dopchał do samej Polski, tłumacząc się że go nie zauważyłeś.
Półtora roku temu ten film oglądałem. Fajny jest, owszem, ale trochę tu dużo ostatnio staroci na sadisticu.
a kto napisał że autor tematu kierował .......?????!?!
podpis użytkownika
nic to nic
Offroadowego passeratti jeszcze nie widziałem.
Janusz w passacie TDI na Belgijskich numerach ?
podpis użytkownika
[url="http://adanagmar.net46.net/userbar/"][img]owner.jpg[/img][/url]